Zenuwen

Zenuwen-angst-nerveus

Maar kun je dan ook iets doen tegen zenuwen?

Heb je het gewenste resultaat nou al weer niet gehaald? Waarom heb je het resultaat niet gehaald? Was je te zenuwachtig? Wat heeft je ervan weerhouden om het voor jou gewenste resultaat te behalen?

Heb je examenstress, wil je op voor je rijbewijs, kortom voor alles waarvoor je buiten je comfortzone moet en in de stress schiet kan ik je helpen door je zenuwen weg te nemen en je meer zelfvertrouwen te geven.

Maar hoe gaat dat dan? Wat ga je doen dan?

Met 1 behandeling ben je meestal al geweldig geholpen! Hierin leer ik je een methode waarmee je jezelf op elk gewenst moment van de dag kunt helpen. Te weinig zelfvertrouwen kan aangeleerd gedrag zijn maar komt tijdens de sessie naar voren dat het probleem veel dieper geworteld ligt en iets is dat echt opgelost moet worden, dan doe ik dat eerst en komt er een tweede sessie voor een goede verwerking.

Maar ik heb faalangst. Kun je daar ook iets aan doen?

Ook faalangst hoort na het ondergaan van een paar sessies hypnotherapie tot de verleden tijd. Ook hierbij worden zeer goede resultaten geboekt. Bij faalangst hebben we ook meestal aan twee sessies voldoende. In de eerste sessie gaan we op zoek naar de bron van het ontstaan van de faalangst. In de tweede sessie leer ik je zelfhypnose zodat je jezelf altijd op elk gewenst moment in je kracht kunt zetten.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.