Nachtmerries

Nachtmerries
Kan er iets gedaan worden tegen nachtmerries?

Ken je dat? Bijna elke nacht wel een keer stijl overeind in je bed omdat je weer vreselijke nachtmerries hebt gehad!

Samen met jou kan ik door middel van hypnose de oorsprong van jouw nachtmerries opsporen en dan kunnen we er vanaf daar aan gaan werken dat jij er geen last meer van zult hebben!

In waarschijnlijk 2 sessies help ik je van je nachtmerries af? Zijn je nachtmerries ontstaan na een traumatische ervaring, dan hebben we het natuurlijk over iets totaal anders. Er zullen in dat geval ook meerdere sessies nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.