Baby’s Sleep Dojo Community

Sleep Dojo

 

Wij gaan een stapje verder…..

Voel je je soms wel eens alleen met jouw probleem. Heb je niemand met wie je je ongerustheid en je zorgen kunt delen? Hoeveel mooier zou het zijn als we dit met al onze dromers kunnen delen? En dat niet alleen de professionals hun tips delen, maar de dromers ook elkaar kunnen helpen? Want hoe fijn is het wel niet om tips te krijgen van een andere ouder die in hetzelfde schuitje heeft gezeten? Super waardevol toch? En dat is beschikbaar vanaf nu.
Daarom hebben wij alles samengebracht op één platform! 

Met trots presenteren wij: The Sleep Dojo!

Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere dromer, op ieder niveau, die meer rust, een betere gemoedstoestand en meer slaap wilt behalen voor zichzelf en zijn/haar omgeving!

The Sleep Dojo Community

dé plek waar slaap, kennis en vriendschap samenkomen...

Het internet is een gateway naar onwijs veel informatie over slapen en baby’s Ergens heel handig, maar te veel informatie is soms alleen maar verwarrend. Welke adviezen moet je nu opvolgen? Daarnaast komt het ook vaak voor dat je ergens je vraag stelt en al snel te maken krijgt met kritiek van anderen. Zo jammer!

Dat is bij The Sleep Dojo anders. The Sleep Dojo community is dé omgeving waar jij je vertrouwd en thuis voelt, de juiste kennis krijgt, een open cultuur heerst en waar jij jouw struggles en successen met andere ouders kan delen zonder daar kritiek op te krijgen. Bij ons vindt je steun, geen veroordelingen.  

Oftewel: een warme bad voor ouders!
Let’s get some sleep!

Je staat er niet meer alleen voor...

In onze community kun je vragen stellen aan onze slaapcoaches en andere leden, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent of tegenaan loopt.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het creëren van vriendschappen. Binnen het platform vind je ook leuke praatgroepen voor Numsy members die zich in verschillende levensfasen bevinden.