Baringspijn

Heb jij nog altijd baringspijn?

Baringspijn, wat is dat nou weer?

Onderzoek van hoogleraar anesthesiologie prof. dr. Albert Dahan van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) heeft uitgewezen dat 10% van de jonge moeders zelfs nog ruim twee jaar na de geboorte van hun kind nog pijn heeft van de bevalling, soms zelfs dagelijks. Dit wordt ook wel 'baringspijn' genoemd.

Hoe uit baringspijn zich dan?

Het gaat vaak om een constant aanhoudende pijn vanuit het bekken, de vagina, lage rugpijnen en ook buikklachten. "Zeg maar het totale gevoelsgedeelte dat bij de bevalling is betrokken", volgens hoogleraar anesthesiologie Albert Dahan.Baringspijn kan regelmatig tot gevolg hebben dat je moeten verzuimen op het werk of niet mee kunnen doen aan dagelijkse activiteiten.De groep met aanhoudende 'baringsklachten' heeft vaak ook last van angst klachten en depressie waardoor hun dagelijkse functioneren beïnvloed wordt. Ook kan het van grote invloed zijn op je seksleven.Al met al een goede reden contact op te nemen met een hypnotherapeut die diverse technieken kan toepassen om je te helpen bij jouw baringspijn.

MP3 bestand op maat

Naar aanleiding van wat we tijdens de een-op-een sessies bespreken, kan een MP3 bestand op maat gemaakt worden, die je dan thuis kunt beluisteren op de momenten dat je het nodig hebt. Hiervoor worden € 25,00 extra kosten in rekening gebracht.

MP3 Pijnmanagement

Ook kun je, op het tijdstip dat het jou uitkomt, zelfhypnose leren met de Cursus Pijnmanagement uit de webwinkel. Door middel van 2 hypnosebestanden wordt je door het hele proces heen geleid zodat jij leert met zelfhypnose je pijnbeleving beter te managen.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Ja, Ik Wil Een Afspraak!
Terug
Brandwonden
Chronische Darmklachten
Chronische Pijn
Fantoompijn
Operaties
Snelle Pijnreductie
Zwanger en bevallen