Baby’s


Jouw reis als ouder

Het is wat: ouder zijn. Het is prachtig. Mooier dan je jezelf had kunnen voorstellen. De ups staan in het teken van een hart vol liefde die elke dag weer een beetje meer overloopt. Het staat ook in het teken van trots, geluk en een hartverwarmende glimlach. Maar soms zijn er ook downs... Slapeloze of gebroken nachten, huiluurtjes, sprongetjes of slaapregressies.

Daar sta je weer naast het bed van je kleintje met je wallen op half 11. Het is de derde keer die nacht. Wat is er toch aan de hand? En ’s ochtends wekt je baby je alweer om 6.00 uur. Je dag is begonnen, of je nu wil of niet. Wist je dat veel van deze ellende begint met een verstoord slaappatroon? En dat je hier vaak iets aan kunt doen? Maar wat dan?

Hoogstwaarschijnlijk heb je al het één en ander gegoogeld. En misschien is er één vraag die je bezig blijft houden: welke tips zijn nu écht goed? Het internet staat namelijk bomvol informatie over slapen en baby’s, maar soms heb je het gevoel dat ze maar wat roepen. Wat werkt nu écht? En welke methodes zijn veilig voor je kind? Het is zo lastig om de juiste informatie te vinden...

Tot vandaag! Want na vandaag is het struinen op internet naar goede informatie verleden tijd! Wij bieden je een veilige plek waar je alles kunt leren over slapen en baby’s.

En hetgeen wat je leert, is veilig voor je kind, betrouwbaar en werkt!