Onrustige benen

Zit toch eens stil! of lig toch een stil!

Heb je dat ook al talloze keren te horen gekregen? Hoe vaak heb jij dat, dat je je benen niet stil kunt houden wanneer je 's avonds op een stoel of bank voor de TV zit of wanneer je in bed ligt? Super irritant en je kunt er vaak zelfs niet van in slaap komen!

Wat heb je allemaal al gedaan om van die rusteloze benen af te komen?

En hielp het? Nee he! Maar je hebt dan waarschijnlijk nog nooit hypnotherapie geprobeerd. Want hier worden namelijk wel goede resultaten mee geboekt met rusteloze benen.

In drie sessies krijg jij de controle over je rusteloze benen terug! Daarbij leer ik je ook een methode om levenslang de controle te houden! Aarzel dus niet en maak snel een afspraak.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.