Mediumschap

14 Maart 2021 begon ik met mijn opleiding tot Medium bij Erics Spiritual School in Uden.
Het begin van een prachtige reis.
Waarom ik die opleiding ben gaan doen?
Doordat ik ook rouwverwerking doe en vaak merk dat er na de rouwverwerking toch vaak nog een stukje verlangen of een stukje gemis achterblijft. En juist dat laatste stukje kan heel mooi aangevuld worden door ales wat ik leer in de opleiding tot medium.

In de opleiding tot medium leer ik het volgende:

✓ Wat komt er uit je hoofd lees je bij een ander en wat komt van een overledenen.
✓ Hoe kun je dingen over een overleden vertellen die je niet van te voren kunt weten.
✓ Hoe zie je een aura en hoe werk je met kleuren
✓ Hoe geef je een liefdevolle boodschap vanuit de spirituele wereld
✓ Ik leer ook kennis maken met schrijven en tekenen vanuit de spirituele wereld

Oefensessies

Om mijn opleiding goed te kunnen voltooien wil ik natuurlijk heel graag veel oefenen. Tijdens de oefensessie maak ik contact met een overledene. Het is altijd een overledene die bekend is voor een van de deelnemers.
Ik kan echter niet van tevoren aangeven voor wie een overledene naar voren zal komen. Laat het dus geen teleurstelling voor je zijn wanneer een oefenavond jou geen voldoening geeft. Wellicht komt er de volgende keer een overledene voor jou door. 
De oefensessies zullen plaatsvinden op maandagmiddag 14:00 uur!
Wil je je graag als vaste deelnemer aanmelden voor de oefengroep vul dan het contactformulier in door middel van onderstaande knop en ik neem contact met je op.


Houd je je al langer bezig met alles wat met spiritualiteit te maken heeft en voel je dat je er nu klaar voor bent om naar een volgend niveau te gaan?! Binnenkort gaat er weer een opleiding van start. Wil je verder, meld je dan snel aan want vol is vol.
Wil je eerst nog meer informatie over mediumschap klik dan hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Erics Spiritual School.
Of wil je misschien een keer deelnemen aan een webinar, klik dan hier!


Omdat ik de laatste onderwerpen (nog) niet zelf kan aanbieden, bied ik dit via mijn leermeester aan door middel van affiliate linken!