Mediumschap

Mediumschap


14 Maart 2021 begon ik met het eerste jaar voor mijn opleiding tot Mediumschap bij Erics Spiritual School in Uden.
Het begin van een prachtige reis.
Waarom ik die opleiding ben gaan doen?
Omdat ik ook cliënten help met rouwverwerking en vaak merk dat er na de rouwverwerking toch vaak nog een stukje verlangen of een stukje gemis achterblijft. En juist dat laatste stukje kan heel mooi aangevuld worden door ales wat ik leer in de opleiding tot medium.

Inmiddels zit het derde jaar van mijn opleiding erop en ben ik er helemaal klaar voor om mooie boodschappen door te mogen geven vanuit de spirituele wereld. De sprirtuele wereld bepaald echter welke overledene door komt. Is het niet de overledenen waar jij op gehoopt hebt dan zal hij vast een mooie boodschap namens de ander over mogen brengen. Waarschijnlijk is de overledenen waar jij op hoopt op dat moment niet sterk genoeg om door te komen.

Heb jij interesse in een reading om contact te krijgen met een overledenen, maak dan je afspraak door op onderstaande knop te klikken.
Voor de reading wordt 60 minuten vrijgemaakt, dit is inclusief het voor- en nagesprek.
De investering voor een reading is slechts € 50,00.
Online readings worden vooraf betaald!

 

Houd je je al langer bezig met alles wat met spiritualiteit te maken heeft en voel je dat je er nu klaar voor bent om naar een volgend niveau te gaan?! Binnenkort gaat er weer een opleiding van start. Wil je verder, meld je dan snel aan want vol is vol.
Wil je eerst nog meer informatie over mediumschap klik dan hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Erics Spiritual School of klik hier om zijn boek Meditatie de spierballen van mediumschap te bestellen.
Of wil je misschien een keer deelnemen aan een mediumavond, houd dan zijn FB pagina in de gaten.

Zou jij het nou ook leuk vinden om lid te worden van het platform? Klik dan op onderstaande knop om jezelf aan te melden. Voor nog geen 5 euro per maand kun je rechtstreeks met mij in contact staan en biedt ik je zoveel mogelijk gave content aan. Het aanbod is groeiend en zal veel waardevoller zijn dan dat je investeerd in het abonnement voor het platform.

Je kunt je ook op diverse mogelijkheden abonneren op het platform. Lees daar meer over door op onderstaande knop te klikken.