Incontinentie

Incontinentie
Kun je iets doen tegen incontinentie?

Incontinentie, een veelvoorkomend probleem. Hoofdzakelijk onder de kinderen in de vorm van bedplassen, maar het is zeker ook niet onbekend onder de volwassenen, en dan hoef je echt nog niet zo heel oud te zijn. Urineverlies bij krachtsinspanning of wanneer men bijvoorbeeld erg moet lachen. Het zogenaamde 'het in je broek doen van het lachen'. Maar voor degene die het betreft is er weinig lachwekkends aan. Je staat toch zwaar voor schut!

Wat doet het met jou?

Hoe vervelend is het niet wanneer je 2 á 3 keer per nacht je bed uit moet omdat het weer eens een keer nat is. Kinderen slapen vaak zo vast dat ze zelfs niet wakker worden van de plaswekker. Elke keer weer het bed verschonen, om nog maar niet te spreken van al die was die je er van krijgt. Bovendien komt het je nachtrust zeer zeker ook niet ten goede.

Wat kan er dan aan gedaan worden?

Natuurlijk is hier wel het een en ander aan te doen. Er kan iets aan gedaan worden door middel van een medische ingreep; incontinentiemateriaal of luiers; er zijn medicijnen voor, al dan niet homeopathisch; maar ook met hypnotherapie worden hierbij heel goede resultaten geboekt.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.