Baby’s Slaapcoaching

 

Babys Sleep Coach

Samen sta je sterker

Al enige tijd hebben wij al jullie vragen verzameld en nagedacht: hoe kunnen wij als expert op het gebied van white noise jullie nóg beter te hulp staan en jullie te helpen met al jullie vragen omtrent slaap en meer? Voor ons was het al vrij snel duidelijk, wij hebben meer experts nodig om mee samen te werken!
 
En goed nieuws, wij kunnen met trots aan jullie mededelen dat Numsy officieel is gaan samenwerken met externe partners, namelijk gecertificeerde pedagogen, slaap- en opvoedingscoaches!
 

Als Numsy zijnde vinden wij het belangrijk om de slaapwereld voor iedereen sterker en toegankelijker te maken. Dat is onze missie. Dat weten jullie.Slaap moet geen gevecht zijn maar dit moet juist voor iedereen mogelijk zijn. En dat begint door aan jullie dromers van de juiste informatie te voorzien afkomstig van de eerlijke en opgeleide professionals.

Zit je met prangende vragen, slapen jij en je kindje slecht en kom je er niet helemaal uit? Boek dan een vrijblijvend intake gesprek in of lees verder wat jouw voordelen bij een coach kunnen zijn!

Als Numsy zijnde vinden wij het belangrijk om de slaapwereld voor iedereen sterker en toegankelijker te maken. Dat is onze missie. Dat weten jullie. Slaap moet geen gevecht zijn maar dit moet juist voor iedereen mogelijk zijn. En dat begint door aan jullie dromers van de juiste informatie te voorzien afkomstig van de eerlijke en opgeleide professionals.Wegens de raakvlakken van onze missie die de slaapcoaches en Numsy delen, vonden wij dit een mooie stap richting de slaapwereld. 

Benieuwd wie jullie kan helpen?