Vrijheidskaarten

Vrijheidskaarten

Wat kun je met vrijheidskaarten doen?

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens. Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten.Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

Laat je zorgen los.

De prachtige en exclusieve afbeeldingen van de binnenkant van edelstenen helpen je om tot je diepste kern door te dringen. Onbewuste blokkades komen gemakkelijk aan het licht. De kaarten vertellen je vervolgens welke stappen voor jou belangrijk zijn. Zodat jij loskomt van je zorgen en steeds opnieuw kunt kiezen voor meer vrijheid in je leven.

Tip

Trek elke morgen aan het begin van je dag je Vrijheidskaarten om te weten wat het thema van de dag voor jou zal zijn. Trek voor elke belangrijke beslissing of voor elk belangrijk moment je Vrijheidskaarten en laat je leiden door wat op dat moment voor jou laat zien.

Inhoud Special Edition

Het kaartspel bevat 24 luxe, gelamineerde kaarten: 12 woordkaarten met thema’s en 12 fotokaarten van edelstenen. In totaal zijn er hierdoor 144 antwoorden mogelijk per gestelde vraag. Inclusief handig boekwerkje en online ondersteuning. Verpakt in luxe geschenkdoos.

Heb je interesse in een set voor jezelf, dan kun je deze in de webwinkel kopen. Klik daarvoor op de knop hieronder. Wanneer je de vrijheidskaarten besteld krijgt je deze, na ontvangst van de betaling, binnen 2 werkdagen toegezonden.

Trek dagelijks je kaart met een Abonnement

Heb je liever wat meer ondersteuning, dan kun je voor slechts € 4,50 per kwartaal door middel van een abonnement elke dag, of meerdere keren per dag, je Vrijheidskaarten te trekken. Op de memberspagina staat duidelijke uitleg wat je dient te doen en welke betekenis er voor elke Edelsteenkaart staat. Thuis of onderweg, op welk moment jij het nodig zou kunnen hebben, heb je de Vrijheidskaarten bij je om jouw kaarten te trekken.
Je gaat het abonnement minimaal aan voor een periode van 6 maanden. Daarna is het abonnement per kwartaal met een opzegtermijn van een maand!


Wanneer je het formulier hieronder invult ga je er automatisch mee akkoord dat er €4,50 of €4,50 per kwartaal (dus slechts €0,50 per dag!) van je rekening geschreven wordt.
Ik zie je graag aan de andere kant!​​
Ben je al Abonnee, log dan hier in.