Virtuele Maagband

Virtuele Maagband

Wat is een Virtuele Maagband?

Het is een veel veiligere manier om af te vallen dan een maagband operatie. Géén risico's en zeker zo effectief.

Iedereen weet dat obesitas is een levensbedreigende aandoening is die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Door het overgewicht komt men vaak ook in een sociaal isolement en/of krijgt men emotionele problemen. Om dit op te lossen wordt vaak een maagband operatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico's verbonden. En de onderliggende redenen waarom je te veel eet worden niet aangepakt.

Hoe gaat dat plaatsen van die Virtuele Maagband dan met hypnose?

Dankzij de kracht van Hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die minstens net zo effectief is. Maar die geen gevaren heeft van een operatie.

Bijna alle mensen verliezen echt wel gewicht zo lang ze maar blijven diëten. Maar wanneer ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Het bekende jojo effect dus. De schatting is dat 95 procent van alle mensen die diëten, dit effect doormaken. Hieruit ontstaan dan ook de bekende uitspraken als: "Het helpt toch niet meer." of "Het zet toch geen zoden aan de dijk." Bovendien ken ik meerdere mensen die na het plaatsen van een virtuele maagband weer bijna terug zijn op hun oude overgewicht. Ze waren in de veronderstelling dat, omdat ze wisten dat ze niet veel konden eten, ze altijd maar zouden kunnen eten tot ze zich vol voelden. Daardoor begon hun maag weer te groeien en konden ze weer steeds meer eten.

De meeste diëten zijn er op gebaseerd dat je heel veel niet meer mag eten; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. (Wat je niet mag is altijd het lekkerst toch?!) Dus wanneer iemand gaat diëten, kan hij/zij ontdekken dat er nog vaker aan eten wordt gedacht dan voordat aan het dieet was begonnen.

Want hoe meer je aan eten denkt wat je niet mag hebben, hoe meer zin je erin zult krijgen.

Hoe vaak gebeurd het niet dat je na het weekend spijt hebt omdat je in het weekend te veel lekkers gegeten hebt. Of wanneer je als emotie-eter, wanneer je in de stress geschoten bent, achteraf weer ontzettend veel spijt hebt dat je het wéér gedaan hebt?

Als de omstandigheden hetzelfde blijven, en dezelfde situaties zich steeds weer voordoen, zullen de eindresultaten hetzelfde blijven bij de reguliere diëten.

Wat is er dan anders met die Virtuele Maagband?

Ik ga je dan ook niets ontzeggen, integendeel, want we weten dat je zin daarin dan alleen maar groter wordt. Maar ik kan er wel voor zorgen dat je alles minder zal gaan eten, waardoor je ook afvalt. Daarnaast weet jij zelf ook echt wel dat minder eten, meer bewegen en voldoende water drinken heel gezond voor je zijn en zorgen voor een betere lichaamsbouw. Het zal je fitter maken en je algemene gezondheid zal vergroten.

Ben jij tevreden met jouw gewicht?

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Eerst wordt de bron van het probleem aangepakt en worden alle beren op de weg weggejaagd. Vanaf dat moment laat je jezelf toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt. Maar behalve dat kunnen we ook gaan kijken naar waar de oorzaak ligt waarom jij overgewicht gekregen hebt.

Gewichtscontrole, omdat we weten dat diëten niet werkt! Het resultaat is een regelmatig gewichtsverlies, op een prettige manier, zonder dieet. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle gevaren en nadelen!

Wat zijn de voordelen van de virtuele maagband?

 • Geen narcose!
 • Geen littekens!
 • Geen herstelperiode!
 • De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets "blijft hangen"!
 • Geen verblijf in het ziekenhuis!
 • Je slankt nog beter af omdat ik met dit programma ook de oorzaak ga achterhalen en aanpakken! Wanneer je hierbij nog meer gaat bewegen val je natuurlijk NOG meer af!

Wat zijn de mogelijkheden?

Het plaatsen van de virtuele maagband is wereldwijd getest is en er wordt percentueel een veel beter resultaat mee behaald dan met de operatieve maagband. Je boekt 5 sessies in waarin wij er samen aan gaan werken om jou weer de controle over je gewicht te laten krijgen en we zoeken daarbij ook naar de oorsprong van jouw eetgedrag. Omdat lichaam en geest ook wat tijd nodig hebben om aan de nieuwe situatie te wennen kan het zijn dat de grote verandering pas gaat gebeuren als de laatste sessie geweest is. Tijdens de sessie wordt je voorzien van 2 ondersteunende audio bestanden en andere ondersteunende materialen.

Zet maar even een bandje dan!

Als jij denkt dat het allemaal zo maar even op te lossen is zonder dat er het nodige van JOU verwacht wordt, dan heb je het mis. Wanneer jij niet bereid bent mijn suggesties te volgen (ook na de sessie) en niet bereid bent de MP3's te beluisteren, heb ik liever dat je mijn tijd daar niet voor verspilt. Kijk eens om je heen, je kent vast wel een paar mensen die een maagverkleining hebben ondergaan. En beetje bij beetje zag je ze weer groeien. Bij elke maaltijd werden de grenzen opgezocht en nu zijn velen weer terug bij af. Zolang jij mijn suggesties volgt en blijft volgen, zal het resultaat er ook komen en blijven.

Hoe ziet de opbouw van de sessies er uit?

 • Sessie 1: Intake, kennismaking hypnose en opsporen van de bron van het probleem;
 • Sessie 2: Aanpakken blokkades en werken aan de motivatie;
 • Sessie 3: Plaatsen Virtuele Maagband;
 • Sessie 4: Bijstellen van de Virtueel Maagband;
 • Sessie 5: Nacontrole en wat er verder nog nodig mag zijn.

Je kunt een keuze maken uit vier verschillende mogelijkheden:

Maak je pakketkeuze.

 • Brons Pakket Virtuele Maagband: 5 Hypnosesessies voor € 799,00, te betalen bij de eerste sessie, 2 ondersteunende MP3's en onbeperkte e-mail begeleiding;
 • Zilver Pakket Virtuele Maagband: 5 Hypnosesessies voor € 799,00, 2 ondersteunende MP3's en onbeperkte e-mail begeleiding; EN een Sleepphone OF een gepersonaliseerde MP3 voor de kortingsprijs van € 30,00.Te betalen bij de eerste sessie € 829,00 OF met een Draadloze Sleepphone  voor € 836,50;
 • Goud Pakket Virtuele Maagband: 5 Hypnosesessies voor € 799,00,2 ondersteunende MP3's en onbeperkte e-mail begeleiding; EN een Sleepphone voor de kortingsprijs van € 30,00; EN een gepersonaliseerde MP3 voor de kortingsprijs van €30,00.  Te betalen bij de eerste sessie  €859,00 OF met een Draadloze Sleepphone  voor € 866,50;

 • Losse sessies: Betaal je liever na elke sessie dan betaal je € 179,00 voor alleen de sessie. (Wanneer je dus het pakket in een keer betaald heb je dus sowieso een hoge korting)

Kan ik me voorbereiden op de sessies?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Klik hieronder om het intakeformulier in te vullen en je afspraken in te plannen of  ga naar de webwinkel voor het MP3-pakket. De prijzen zijn inclusief BTW.
Voor diegene die de sessies te duur vinden heb ik de mogelijkheid ontwikkeld om het helemaal ZELF te doen door middel van een 
MP3-pakket van 10 verschillende hypnosesessies (ook los te kopen maar dan ben je wel iets duurder uit!). Let wel! Dit vereist wel de nodige zelfdiscipline.