Voortijdige of geen ejaculatie

Ejaculatie

Voortijdige ejaculatie, is daar iets tegen te doen?

Voortijdige ejaculatie, een probleem dat bij best wel een grote groep mannen bestaat. Daar tegenover staat een groep mannen die zelfs geen ejaculatie heeft wanneer hij seks heeft. Het is geen onoverkomelijk probleem maar het is ook niet leuk wanneer je daardoor je partner niet kunt bevredigen.

Maar hoe komt dat dan wanneer je elke keer een voortijdige  ejaculatie hebt?

Één van de oorzaken van problemen rondom ejaculatie kan zijn dat je in je puberteit te veel gemasturbeerd hebt, waardoor je lichaam er aan gewend geraakt is zo snel mogelijk tot een ejaculatie te komen.Vervolgens kan het dan ook weer de angst zijn om te snel klaar te komen die er voor zorgt dat je juist te snel klaar komt.Ook hier moet natuurlijk weer eerst gecontroleerd worden of er geen fysieke problemen aan ten grondslag liggen. Als dit niet het geval is kan er met hypnotherapie nog veel bereikt worden.

En wat als er helemaal geen ejaculatie komt?

Er is best wel een grote groep mannen, maar zeer zeker ook vrouwen, die niet tot een ejaculatie komt tijdens de seks.Bij vrouwen wordt geschat dat ongeveer tussen 10 en 40% problemen ervaart rondom het orgasme, bij mannen ligt dit percentage iets hoger.In deze groep zit ook nog een percentage mensen dat wel tot een orgasme komt wanneer hulpmiddelen of stimulerende middelen worden gebruikt.Soms kan dit probleem veroorzaakt worden door de partner omdat deze eisen stelt op seksueel gebied waaraan men liever niet wil voldoen. Een andere oorzaak kan een laag zelfbeeld zijn, weinig zelfvertrouwen of te gespannen zijn.Daarnaast zijn er vrouwen die last hebben van vaginisme (pijn en/of angst rondom het vrijen of angst voor pijn bij penetratie).Dit kan een fysieke oorzaak hebben, het gevolg zijn van medicijngebruik,  maar ook het gevolg zijn van misbruik of verkrachting.

Moet ik dan mijn hele seksleven op tafel leggen?

Nee hoor, ben maar niet bang. Sterker nog, ik ken een techniek waarbij je me zelfs maar heel weinig hoeft te vertellen. Voorwaarde is wel dat je diep in hypnose gaat en dus bereid bent de controle volledig los te laten. Op die manier kan ik met je hogere bewustzijn werken en werken met de zelf helende kracht van het lichaam. Ben je dat niet van plan dan kun je net zo goed thuis blijven zodat ik mijn tijd aan iemand anders kan besteden die WEL graag beter wil worden. Ben je wel bereid te doen wat er van je gevraagd wordt dan ga ik er in 2 tot 3 sessies mijn uiterste best voor doen om jouw hulpvraag tot het verleden te laten horen.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.