Slaapproblemen

Slaapproblemen

Kun je iets aan slaapproblemen doen?

Slaapproblemen kunnen zich in vele vormen aandienen. Of het nu gaat over in- en of doorslapen, slaapwandelen, vaak wakker worden, nachtmerries, niet diep genoeg slapen waardoor je 's morgens nog moe wakker wordt of dat je te maken hebt met snurken of apneu.

Het is voor iedereen belangrijk dat men een goede nachtrust heeft anders functioneer je overdag ook niet goed. Bovendien is het ook niet bevorderlijk voor je humeur. Gelukkig is er veel aan te doen en boeken we er goede resultaten mee!

Kijk in het blok achter het tabblad "slaapproblemen" om meer informatie te krijgen over het slaapprobleem waar jij mee te kampen hebt. Staat er niet bij wat JIJ zoekt op de website, neem dan gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Wil je liever zelf eerst kijken wat je kunt doen dan kun je MP3 voor slaapproblemen kopen in de webwinkel!

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.