Chronische pijn

Pijn is niet fijn

Chronische pijn, kun je daar wat mee?

Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet met chronische pijnen. Denk hierbij maar eens aan mensen met reuma, fibromyalgie, artrose, neuropathie enz. Ook met deze groepen worden met hypnotherapie heel goede resultaten geboekt. Want weet je dat 80% van de chronische pijnklachten voortkomt uit zorgen en/of stress?

En zelfs wanneer je het praten helemaal beu bent omdat je je verhaal al zo vaak verteld hebt, ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van het Simpson Protocol maak ik contact met je onbewuste en roep daar de hulp in om de bron van jouw probleem op te sporen en het vanaf daar zo ver mogelijk op te lossen. Het enige dat jij moet doen is de keuze maken om mij toe te laten.

Je zult begrijpen dat iets waar je al lang 'last' van hebt niet zo maar 1,2,3 op te lossen is. Ook zullen we niet altijd alle pijn weghalen omdat pijn in veel gevallen ook als waarschuwing dient.

Hoe ga je chronische pijn dan behandelen?

In drie sessies leer ik je controle te krijgen en te houden over jou pijnbeleving tot op een niveau dat het op zijn minst zeer acceptabel voor je zal zijn. Daarna heb je een techniek in handen waarmee je jezelf voor de rest van je leven kunt helpen. Ook bij nieuwe pijnen die zich eventueel aandienen.

Wil je een MP3 bestand op maat?

Naar aanleiding van wat we tijdens de sessies bespreken, kan er een MP3 bestand op maat gemaakt worden, zodat je ook thuis kunt luisteren naar de hypnosesessie voor optimale pijnreductie. Hiervoor worden € 25,00 extra kosten in rekening gebracht!

Kan ik zelf ook iets doen voor mijn chronische pijn?

Cursus Pijnmanagement

Ook kun je, op het tijdstip dat het jou uitkomt, zelfhypnose leren met de Cursus Pijnmanagement uit de webwinkel. Door middel van 2 hypnose bestanden wordt je door het hele proces heen geleid zodat jij leert met zelfhypnose je pijnbeleving beter te managen. Klik op de onderstaande knoppen voor een bestelling of om een afspraak te maken.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Ja, Ik Wil Een Afspraak!
Baringspijn
Brandwonden
Chronische Darmklachten
Fantoompijn
Operaties
Snelle Pijnreductie
Zwanger en bevallen
Terug