Referentiepagina

Referentie

Onlangs heb ik een interview gehad voor het magazine MEdium. Het is een heel erg mooi en goed artikel geworden.  Klik op de foto's om  het artikel te lezen. De foto's worden in een nieuw venster geopend!


Klik hier als je een referentie wilt schrijven!


Juni 2022, ik was beroerd. Dubbele oorontsteking en een keelontsteking. Ik lag op bed en kon me met goed fatsoen niet meer omrollen. Alles zet in de weg, Zo kon het echt niet verder. Hele leven lang gelijnd en weer aangekomen (steeds zwaarder). Poeders, pillen, wortelen,  ik had er geen puf meer voor.

Nu hoorde ik van een schoonzusje dat ze  gestopt  was met roken door hypnose. Dit doen ze ook met afvallen. Ik dacht ik ga eens kijken en informeren.

17 juni eerste afspraak Anja van Lieshout.

Begin gewicht 108,5 kg . Ik kwam een beetje sceptisch naar de afspraak en dacht ik laat het maar over me heen komen. Baat het niet dan schaad het ook niet.

Eerste sessie, vloog voorbij. Je bent erbij tijdens hypnose en toch ook weer niet.

Tips en adviezen over eten (die kende ik al wel ????)  de mp3 die je mee naar huis krijgt op je telefoon werkte goed. Ik kom tot rust en kon het gelijk allemaal beter aan.

Idee dat ik alles mag maar in mate maakt me blij. Niks verboden. Niet en en. Maar of of. En ik neem alleen iets als ik het echt lekker vind. Dat lukt me nu ook nog.

De virtuele maagband wordt geplaatst. Ik merk dat ik eerder vol zit maar verder merk ik daar weinig van. Heb wel sterk idee dat veel dingen gereset zijn(waarom ik veel snoep, emotie-eter enz.)

Nu zijn we  op 21 februari. Ik woog vanmorgen 80 kilo  (28,5 kg kwijt)  en ben helemaal blij. Krijg ik een dipje dan kan ik het met gemak weer oppakken de volgende dag en dan blijf ik gewoon op gewicht. Ik ben veel minder streng op mezelf. Geniet echt als ik iets lekkers eet en heb het niet op zonder  hier erg  erin te hebben.

Streven voor een vakantie is niet aankomen en tot nu toe gaat dat prima. Ik wil eigenlijk nog een kilo of 5 kwijtraken maar heb geen haast. Ik voel me goed. Goede conditie, kan weer met gemak leuke kleding kopen. En heb niet het gevoel dat ik lijn en iets niet mag.

Naast bewust eten (wat ik natuurlijk wel doe)  wandel ik veel. Dat vind ik leuk en helpt mij om op gewicht te blijven. Bij een dip ga ik lekker de mp3 een paar avonden achter elkaar luisteren en dan ben ik er weer.

Zoals ik zei ik was sceptisch , ik ben erg nuchter maar voor mij was het een verademing.

Groet jolique


Mijn probleem was ik had geen gevoel van verzadiging en kon maar door blijven eten, en hoe meer ik op dieet ging hoe meer ik at en aan kwam. Op een gegeven moment was ik het zo beu. Waarop ik contact heb gezocht met mijn huisarts voor een maagband operatie te doen. Maar omdat ik aan PTSS lijd kom ik hier niet voor in aanmerking, waarop de huisarts voorstelde een maagband onder hypnose, mijn huisarts had zich er al een tijd in verdiept en eten zit eigenlijk eerlijk gezegd ook tussen de horen we weten allemaal wat goed en slecht is maar het KUNNEN en DOEN is het grootste probleem TOCH.
In dit advies ben ik me ook gaan verdiepen en zo kwam ik uit op een site hypnose zorg Nederland!
Ik was meteen overtuigd en zei ik ga het doen, het kost wat maar als ik minder eet heb ik het er zo uit(haha) Ik ben gaan kijken op de site naar een coach in mijn omgeving en heb gekeken naar de persoon waar ik me goed bij voelde bij het zien van de foto.
Zo is mijn keuze bij Anja gekomen. Met mijn huisarts in de achterban ben ik gaan contacten voor mijn 1e afspraak in Berghem.
Ik vond het niet spannend helemaal niet ik dacht ik ga ervoor dit zag ik als mijn laatste kans die ik ooit zou krijgen.
Ik heb het als heel fijn ervaren, ook héél raar want wat Anja allemaal vraagt, soms ik zou niet weten waar ze het overhad maar mijn vingers die ze geïnstrueerd had in een Ja en Nee vinger wisten het wel een hele rare bewustwording je onderbewuste.
Ook heel fijn al kwam ik daar eigenlijk niet voor heeft Anja ook een stukje van mijn PTSS meegenomen wat mijn doen en laten in de weg stond om goed genoeg in mijn vel te zitten om dit traject aan te gaan.
Ik ben nu inmiddels klaar bij Anja heb mijn 5 behandelingen gehad en ben nu in mijn 11e week en reeds heel trots op mezelf dat ik 10 kg ben afgevallen.
Nee ik heb geen honger meer ik zit vol en heb een verzadigd gevoel, En natuurlijk heb ik soms een uitschieter nog maar dat mag ik ben ook een echte Bourgondiër maar een heel tevreden mens.
Mijn verwachtingen waren afvallen en rust vinden!! En dat heb ik gekregen!! Ik voel me een heel ander mens die steviger in de schoenen staat!!
Anja super bedankt hiervoor tevens ook voor je nazorg via de APP super lief!!
Groetjes Lion


Totaal geen behoefte meer. 
Na veel wikken en wegen heb ik de stap om mijzelf te laten hypnotiseren om zo van het roken af te komen.  Ik was daar erg sceptisch over maar had er ook wel weer vertrouwen in dat het zou lukken. Sceptisch alleen omdat het onbekend was.
Ik ben ontvangen door Anja en erg op mijn gemak gesteld en uiteindelijk is het gelukt om mij toch in een hypnose te krijgen ondanks ik zelf dat gevoel niet had.  Een mooie ervaring maar nog mooier is dat ik inmiddels al ruim 2 mnd van het roken af ben.  
Ik heb op diverse manieren in het verleden getracht te stoppen maar met deze manier is het me het beste en makkelijkste bevallen. Totaal geen behoefte en als de behoefte er dan toch was, is een slok water drinken voldoende afleiding om niet te snakken naar een sigaret.  Al met al een manier om aan te raden wanneer je van het roken af wilt.  


Met welke methode heb ik je geholpen?
Hypnotherapie

Hoeveel sessies heb je gehad?
1

Hoe heb je het ervaren?
Heel fijn

Hoe heb je de coach/hypnotherapeut ervaren?
Heel goed

Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.
Het was wel heftig, emotioneel en er was ook plaats voor vreugde.

Wat is er sindsdien veranderd
Me ruik en smaak komt beetje bij beetje weer terug

Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen
4

Mag je naam in het bericht genoemd worden?
Ja, maar alleen mijn voornaam

Voornaam
Patty


Met welke methode heb ik je geholpen?
Coaching

Hoeveel sessies heb je gehad?
2

Hoe heb je het ervaren?
Heel fijn

Hoe heb je de coach/hypnotherapeut ervaren?
Heel goed

Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.
Ik vond het wel spannend omdat ik niet wist wat ik moest verwachten, maar ondanks dat heb ik het wel heel fijn en goed ervaren

Wat is er sindsdien veranderd
Er is sinds dien wel het een en het ander veranderd, ik heb namelijk minder moeite met lezen/ schrijven van moeilijke woorden.
Zelfs mijn Engels is er op voor uit gegaan, dat merkte ik voor al tijdens mijn werk waar ik heel veel Engels spreek.

Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen
4

Mag je naam in het bericht genoemd worden?
Ja

Voornaam
Patty


Hallo Anja, Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we een sessie hebben gehad waarbij je me gecoacht hebt. Mijn probleem was dat ik als gevolg van een ongeval het "gevoel/de besturing"van de rechterhelft van mijn lichaam kwijt was. Dit hield onder meer in dat als ik liep ik de hele tijd het gevoel had dat ik met mijn rechterschouder naar achter gedraaid liep, en dat ik mijn rechtervoet dwars neerzette ipv naar voren. Bij controle (kijken) bleek dit dan niet het geval. Na de eerste sessie was het al een stuk verbeterd. En nu, een aantal weken na de tweede sessie hoort mijn rechterhelft er weer helemaal bij. Ik heb niet langer het gevoel dat ik "gedraaid" loop! Echt super!!! Anja, super bedankt! Liefs, JorinMet welke methode heb ik je geholpen?
Hypnotherapie
Hoeveel sessies heb je gehad?
1
Hoe heb je het ervaren?
Heel fijn
Hoe heb je de hypnotherapeut ervaren?
Heel goed
Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.
Ondanks dat we er niet helemaal in geloofde blijkt de uitwerking van de hypnose een hele positieve te zijn.
Wat is er sindsdien veranderd
We zijn gestopt met roken.hier door voelen we ons beter. vrolijker optimistischer gezonder.
Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen
4
Mag je naam in het bericht genoemd worden?
Nee


In januari wilde ik stoppen met roken: ik kwam toen (via internet Hypnose) bij Anja terecht.

Een rustig en liefdevol persoon.

na een gesprek met haar over hoe en wat in hynose, kwam er veel pijn en oudzeer naar boven, waarom ik ben gaan roken.

Met een terugval na 2 sessies, bleek er veel meer aan de hand te zijn, in mijn onderbewustzijn was ik op zoek naar heel veel antwoorden die ik nooit zou krijgen:

Sex misbruik in mijn jeugd door mijn oudere broer (tussen 10 en 14 jaar) geen veilige thuis, mislukte relaties, geen kinderen door het misbruik, enz. enz.

toen ik 54 jaar was ontmoete ik mijn huidige partner (aan hem vertelde ik het misbruik, ik had dit voor iedereen verzwegen, omdat ik dacht dat niemand mij zou geloven)

Dat was duidelijk toen mijn neefje overleed (21 jaar hij had de ziekte van Duchene) en het aan mijn  familie vertelde

Geen familie meer en ook alle neven en nichten (13 volwassen mensen) hebben me uit de familie gezet.

ik heb tijdens de hypnose geleerd om alles (ook mijn kanker, hernia, epelepsie aanval) een plek te geven, door de woorden van Anja, 

Mijn partner en ik zijn haar heel dankbaar en ik kan eindelijk gaan leven, zonder:

schuldgevoel

vragen

pijn 

verdriet

We gaan genieten met onze 4 honden en vrienden die ons wel geloven. 

de kast is gevuld en de sleutels heb ik weggegooid!!!!

Anja BEDANKT,

Veel liefs Renate en Tinus


Met welke methode heb ik je geholpen?MP3

Hoe heb je het ervaren?

Heel fijn

Hoe heb je de hypnotherapeut ervaren?

Heel goed

Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.

Zalige ontspanning.

Wat is er sindsdien veranderd

Ik slaap al een beetje beter.

Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen4

Mag je naam in het bericht genoemd worden?

Nee


Snappen doe ik het niet!

Een paar weken geleden heb ik een cliënt zelfhypnose geleerd om zichzelf tegen pijn te kunnen helpen. Gister kreeg ik een bericht van haar dat het niet zo lekker ging en dat elke morgen haar nek helemaal vast zit. Ik vroeg haar of ze daar al een intentie voor gebruikt had. Oh, daar had ze niet aan gedacht. Ik gaf haar een suggestie voor een intentie en vandaag stuurde ze weer een bericht:Hoi Anja, het lijkt erop dat het helpt. Ga het vanavond weer proberen. Snappen doe ik het niet. Wat pillen niet kunnen , lukt met hypnotherapie wel. Het is allemaal zo onwerkelijk, maar als het helpt.....


Snelle reductiemethode

Ik denk dat ik het maar de snelle reductie methode moet gaan noemen want het gebeurd steeds vaker dat ik het voor andere dingen inzet en dat het ook perfect werkt.Een paar maanden geleden heb ik het gebruikt voor jeuk bij eczeem, werkte prima. Een paar weken geleden hielp ik iemand die een migraine-aanval had. Tijdens het behandelen werd ze misselijk. Zo erg dat ze dacht te moeten stoppen om te spugen. Daarom heb ik eerst de misselijkheid aangepakt en samen met de misselijkheid verdween ook de migraine.


Ik had last van hoofdpijn en voelde me ziek

Waarvoor heb ik je geholpen?:Had last van hoofdpijn en voelde me ziekHoe heb ik je geholpen?: Snelle reductiemethodeHoe heb je de sessie(s) ervaren?: Heel erg goedHoe heb je de coach ervaren?: Heel goedWat is er sinds de sessie(s) veranderd?:Na De sessie was men hoofdpijn weg enVandaag heb ik nergens geen last vanZou je Hypnotherapie Berghem aanbevelen bij anderen?: Zeer zekerWat was je algehele indruk of wil je me nog iets anders vertellen?:Ik was heel blij dat anja mijn van men hoofdpijn of kon helpen.Naam: Danielle Mag je naam in het bericht genoemd worden?: Ja


Snelle reductie bij een oorontsteking

Gistermiddag kreeg ik via Whatsapp een bericht van iemand mij die ik al een tijdje gesproken had. Op een moment vraag ik hoe met bij hun was. Mwhaa was het antwoord.Met man en kinderen ging het goed maar zij liep al 4 weken met een oorontsteking. Misselijk en moe, dik oor en het idee dat ze in een vissenkom leeft. Ik vraag of ik zal kijken of ik iets voor haar kan doen. Hoe dan?Dus ik vertel haar dat ik een methode heb waarmee ik allerlei ongemakken weg kan nemen. Als je wilt dat ik je help, videobel me dan!Dit gebeurde nog geen minuut later. Ze vertelde dat ze al antibiotica en neusspray gehad had maar dat niets hielp.Toen we begonnen zat ze op de schaal van 0-10 op een 7, na de methode 1x toegepast te hebben ging ze naar een 2, een acceptabel niveau voor haar.  Gisteravond stuurde ik haar nog een bericht met de vraag hoe het nou met haar ging."Ja goed", zegt ze. "Ik heb net gedoucht. voel me echt verrassend fit. Oor is nog dicht en dik maar geen pijn of jeuk.Ik vraag haar of ze me even op de hoogte wil houden.Vanmorgen krijg ik een bericht van haar:Goedemorgen, ik weet niet wat er is gebeurd maar mijn oor is niet meer rood. Vanmorgen werd ik voor het eerst wakker met het gevoel dat mijn hoofd niet vol slijm zat. Mijn oor is nog wel dik, maar ik heb geen pijn. Dit is zooooo gek. Het is nu heel rustig in mijn oor, het zit alleen nog dicht.Ik schrijf terug: het kan ook niet in een keer helemaal over zijn hé. Ik kan niet toveren.Schrijft zij: Niet......... Het lijkt van wel............ ??? heerlijk toch.


Pijnreductie voor pijn in de kuit!

Een cliënt gaf aan heel erge pijn in de kuit te hebben. Liep met een stok omdat ze anders niet kon lopen. Het was 's morgens op komen zetten, meteen heel heftig. Ze was er al mee naar de huisarts geweest die geen diagnose kon stellen en het advies gaf om voldoende paracetamol te slikken. De snelle methode voor pijnreductie toegepast en de pijn ging van een 8 naar een 2, acceptabel voor cliënt. Twee dagen later de methode nog een keer toe moeten passen omdat het weer op was komen zetten. Terwijl ik bezig was kwam er visite bij haar binnen die het geheel op een afstandje stonden te bekijken. Hun mond viel open nadat aangegeven werd dat de pijn van een 9 naar een drie ging. Moet je nog meer overtuiging hebben????? 🙂


Naar aanleiding van twee herseninfarcten ben ik heel erg prikkelgevoelig geworden.

Op welke manier heb ik je geholpen:meerdere sessies

Wil je vertellen waarvoor ik je behandeld heb? (Uiteraard niet verplicht):Na aanleiding van twee herseninfarcten, die ik in December 2010 heb gekregen, ben ik heel erg prikkelgevoelig geworden. Daardoor had ik veel last van zenuwpijnen.

Hoe heb je de behandeling ervaren?:Goed.

Hoe heb je de coach/therapeut ervaren?: Heel goed Wat is er sinds de behandeling veranderd?:Door mezelf beter te kunnen ontspannen, lukt het beter de prikkels af te voeren.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?:Ik was er in eerste instantie toch ook een beetje sceptisch over en dacht; Baat het niet, dan schaad het niet. Maar het was al snel duidelijk dat de hypnose echt iets met me deed.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?:Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:Ja

Naam:HelmaEigenlijk geloof ik er niet in maar ik had zo'n buikpijn.

Op welke manier heb ik je geholpen:Snelle reductiemethode

Wil je vertellen waarvoor ik je behandeld heb? Buikpijn

Hoe heb je de behandeling ervaren?Heel goed

Wat is er sinds de behandeling veranderd?Geen buikpijn meer

Hoe heb je de coach/therapeut ervaren?Heel goed

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?Dat ik er eigenlijk niet in geloof maar had zo'n buikpijnIk kon naar Anja komen en Anja begon met mij te te helpen met men buikpijn.En binnen 10 minuten was de pijn weg

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?Ja

Naam:Johan Broers


Ik ben er heel erg goed over tevreden.

Op welke manier heb ik je geholpen:3 SessiesWil je vertellen waarvoor ik je behandeld heb? (Uiteraard niet verplicht):Voor mijn rug.

Hoe heb je de behandeling ervaren?:Het heeft prima geholpen. Het ziekenhuis kon niets meer voor me doen als alleen een pijnblok zetten. Toen heb ik hypnose laten doen als laatste redmiddel. Ik heb dit heel lang niet willen doen omdat ik er bang voor was.

Hoe heb je de coach/therapeut ervaren?:Heel goed

Wat is er sinds de behandeling veranderd?:Vanaf het begin, meteen naar de eerste behandeling had ik al veel minder pijn. Ik slaap veel beter en dus overdag veel minder moe. Eerst werd ik elke nacht wel een paar keer wakker van de pijn. Zat ik soms om een uur 's nachts al weer aan de tafel van de pijn.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?:Ik ben er heel erg goed over tevreden. Meer kan ik er niet van zeggen.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?:Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:JaNaam:Annie van Leuken


Ik slaap veel beter en ik heb veel minder pijn.

Op welke manier heb ik je geholpen:SessieWaarvoor heb ik je geholpen?Rugpijn en slecht slapen.Hoe heb je het ervaren?:Heel rustig.

Hoe heb je de coach ervaren?:GoedWat is er na de behandeling nog met je veranderd?:Ik slaap veel beter en ik heb veel minder pijn.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?:Algehele indruk is heel goed. Ik ben rustiger geworden. Ik heb zelfhypnose geleerd wat ik heel goed kan toepassen wanneer ik dat nodig heb.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?:Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:Nee


Ik had al een tijdje last van uitslag met jeuk.

Op welke manier heb ik je geholpen?Snelle reductiemethode

Hoe heb je het ervaren?Ik had al een tijdje last van uitslag met jeuk en dat ging snel over.

Hoe heb je de coach ervaren?Heel goed

Wat is er na de behandeling nog met je veranderd?De kapotte huid was weer snel genezen

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?Ik had niet gedacht dat het zou lukken. Moest er eigenlijk om lachen. Maar het werkt dus wel.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:Nee


Hoofdpijn, buikpijn en de pijn in mijn knie.

Hoi Anja. Het heeft even geduurd maar hierbij mijn verhaal: Je hebt mij geholpen met hoofdpijn, buikpijn en de pijn in mijn knie. Met zowel de hoofdpijn als buikpijn had ik daarna minder pijn of helemaal geen pijn meer. De manier van praten was voor mij fijn omdat je het rustig overbrengt. Het was voor mij heel fijn om minder pijn te hebben want zo kon ik toch nog een leuke avond hebben. Ik heb zelf thuis ook geprobeerd het toe te passen en meestal lukt dat ook goed. Ik zou je zeker aanraden omdat je een heel fijn persoon bent om naar te luisteren, maar luisterd ook goed naar mij over wat er aan de hand is. Hopenlijk heb je hier wat aan <img draggable=" />Gr. Lindsey


Heel goed! Ik was er zo blij mee.

Op welke manier heb ik je geholpen?Snelle reductiemethode

Hoe heb je het ervaren?Heel goed! Ik was er zo blij mee.

Hoe heb je de coach ervaren?Heel goed

Wat is er na de behandeling nog met je veranderd?De pijn was een heel stuk minder na de behandeling.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?Ik ben na een week nog voor een tweede keer terug gegaan.Zo fijn dat de pijn dan weg is als je de deur uit gaat.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?Zeker wel

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:Ja

Naam: Betsie van Vugt


Het effect van de Virtuele Maagband

Waarvoor heb je bij mij een sessie geboekt?:

Voor een virtuele maagband

Hoe heb je de sessie(s) ervaren?:Heel fijn en ontspannend

Hoe heb je de coach ervaren?:Heel goed

Wat is er na de sessie(s) nog bij je veranderd?:Geen hongergevoel meer

Zou je AvL Coaching aanbevelen bij anderen?:Zeer zeker

Wat was je algehele indruk of wil je me nog iets anders vertellen?:Goed!

Mag je naam bij het bericht vernoemd worden?:Ja

Naam:Sinja


Mijn man zegt dat ik rustiger ben geworden...

Mijn man zegt dat ik rustiger ben geworden...net als vandaag heb ik slecht nieuws op slecht nieuws op slecht nieuws gehad op financieel gebied. Heb heel even een uurtje zitten balen uitgehuild bij mijn man en de rest van de dag gewoon me ding gedaan. Niet zoals eerst bij de pakken neer gaan zitten om dan de dag te laten vergallen. Nee heb me happy spot opgezocht 2x en toen ging t beter. Vind t nog steeds helemaal kut als ik tegenslagen heb maatpak t beter op. Hoop op nog meer verbetering i.v.m. het afvallen...


Toen de sessie begon voelde ik me klein, boos en erg kwetsbaar.

Vandaag weer een hele fijne sessie gehad.Ik heb weer een gevoel waar ik al heel lang mee worstel mogen plaats laten maken door een heel prettig gevoel.Toen de sessie begon voelde ik me klein, boos en erg kwetsbaar.Wilde me ook zo klein mogelijk maken.Ook stonden mijn individuen ver van mij vandaan en voelden niet als 1 met mezelf.Het was erg verhelderend dat je zelf je gevoel zo kan beïnvloeden .Toen ik aan het einde me een heel mooi moment voor moest stellen lukte me dat met gemak en het gevoel dat daarbij kwam werd zo groot dat de tranen me over de wangen rolden zo fijn voelde ik me.Ook voelden de individuen weer 1 met mij ik voelde me weer sterk.Na de sessie voelde ik me groots en blij en zei letterlijk, ze kunnen me niets meer maken dit is mijn leven en trek me er niets meer van aan.

Zo mooi!Dank je wel Anja !!Na de hypnose was ik rustig en had ik inzichten verworven.

De sessie van ruim 1,5 uur op maandag 7 maart j.l. bij Anja was erg heftig, ging diep qua emoties ( huilen) , en de oude pijn van meer dan 50 jaar geleden kwam hevig boven door de woorden van Anja en de hypnoseHaar twee vingers volgen met de ogen ( hoofd moest stil blijven) vond ik moeilijk omdat het zo snel ging.Ik werd ook ontzettend boos op m'n moeder, omdat zij me aandeed ( vanaf m'n vroegste herinnering tot aan m'n 15e pleegde ze incestueuze en andere vreemde handelingen met mij) Ook met m'n zusje en broertjes.Voor het eerst in m'n leven ( ik ben bijna 64) durfde ik te vertellen wat ik o.a. heb gezien en meegemaakt.Na de hypnose was ik rustig en had ik inzichten verworven, waardoor ik die rust kreegBijvoorbeeld: toen ik zwanger was van m'n oudste , belde ik als 2e m'n moeder op dat ze oma zou worden en haar reactie was: " Hè nee, géén oma.......".Ik was te geschokt om daar ooit op terug te komen, maar begreep het nu in een klap,.....als je geen goede moeder kunt zijn, kun je ook geen oma zijn!Ook zie ik nu ook de goede dingen die m'n moeder immers óók had, maar die ik niet kon zien door de wrok. Ik haat haar niet meer , ze is trouwens al 3.5 jaar dood, en kan naar zelfs vergeven. Er zijn een rare dingen gebeurd, wie weet ,was ze zelf slachtoffer , of heeft ze vroeger wat trauma 's op gelopen, ik kan net haar niet meer vragen.

De reden waarom ik naar Anja wilde,was dat ik moeite heb met hechten, relaties aangaanIk heb de neiging om op " foute " mannen te vallen, dat vind ik spannend en aantrekkelijk , ik ken dat van vroeger..( bijna) .altijd spanning thuis en maar af moeten wachten of je die dag wel / niet lief gevonden werdIk wil daar van af!!!!Dankzij Anja's woorden en hypnose hoop ik een grote goeie stap gezet te hebben inde richting van een stabiele , liefdevolle relatie (heb 5 weken geleden een man ontmoet)


Ik voel me nog steeds erg krachtig.

Het gaat goed, ik voel me nog steeds erg krachtig. Voornamelijk mijn vriend merkt het verschil, geen nachtmerrie meer gehad. Uiteindelijk rust ik dus ook veel meer, wat ik super fijn vind!Hoop dat deze stijgende lijn aan blijft houden.


Sindsdien voel ik me open en ontspannen.

Vanmorgen een regressie hypnose gehad. Een hele mooie, fijne en ontspannen ervaring. Met het gewenste resultaat. Ik voel me sindsdien open en heb een ontspannen gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar mocht er zich weer iets voor doen. Dank je wel Anja.


In het begin was het mailverkeer wat zakelijk.

Evaluatie cliënt rouw- en verliesbegeleiding.

1. Hoe heb je de sessie (als klant) in het algemeen ervaren?

Prima, in het begin was het mailverkeer wat zakelijk, maar wel helder. Toen we persoonlijk contact kregen liep alles als een trein.

2. Wat heeft de sessie je opgeleverd?

Ik heb echt het gevoel dat ik afscheid heb genomen van mijn Oma en van het vervelende gevoel dat ik had omdat het laatste contact met haar niet prettig was.

3. Hoe vond je de begeleiding van de Instructor?

Heel goed, Anja voelde heel goed aan en hoorde aan mijn stem of ik betrokken was bij het voorlezen aan mijn Oma (de doek). Ik voelde op die momenten zelf ook of het nog een keer moest en dat gaf ze heel fijn aan. Toen ik echt emotioneel was hoorde ze dat direct.

4. Wat was met name goed?

Dat Anja aanvoelde/ hoorde/zag of ik emotioneel betrokken was.

Anja trok ook kaarten die precies pasten bij de momenten van de sessie en ook dat voelde ze haarfijn aan.

5. Wat zijn de verbeterpunten?Geen, Anja wekt vertrouwen en voelt dingen heel goed aan.

6. Zou je een bekende deze Instructor aanbevelen? Waarom?

Ja met heel mijn hart! Anja is een warm persoon die heel betrokken is bij de reis die ik gemaakt heb.


Van hol gemis naar een plek in m'n leven.

Reactie cliënt na verschillende sessies rouw- en verliesbegeleiding:De rouwsessies waren erg indringend, de eerste keer behoorlijk heftig, ik zat te trillen en moest behoorlijk huilen.

Het was raar om mijn ex als " voorwerp " te zien en te doen alsof hij daar echt was, het leek wel of ik nog steeds bang voor hem was daar in Anja's veilige kamertje

Het hielp wel!

Ik voelde me gaandeweg steeds krachtiger en sterker worden.

De 2e sessie was al veel rustiger

Vrij kort daarna al voelde ik het denken aan hem niet meer als een hol gemis, maar als een "plek in m'n leven "en kon ik zonder haat en wroeging aan hem denken i.p.v. met onvervuld verlangen, niet goed wetend waaróm ik dat nou steeds deed ( al ruim 2,5 jaar lang, terwijl ik zelf ben weggegaan bij hem)


Zelfs mij eetgewoonte is veranderd.

Reactie van mijn eerste cliënt na een sessie hypnotherapie:Mijn ervaring; geweldig dat zoiets bestaat. Geen nagels meer gebeten sinds ik onder hypnose ben geweest. Zelfs mijn eetgewoonte is veranderd, ik ben al drie kilo afgevallen en dat in één week tijd.