Erectiestoornis en impotentie

Erectiestoornis en impotentieKan ik ook geholpen worden wanneer ik erectiestoornis heb of last heb van impotentie?

Ondanks dat men tegenwoordig vrij en open met elkaar omgaat, rust er toch nog altijd een taboe wanneer het gaat over het bespreekbaar maken van seksuele problemen. Vooral voor mannen schijnt dit extra moeilijk te zijn.

Moet ik er eerst mee naar een arts?

Natuurlijk moet eerst wel altijd onderzocht worden of er geen medische oorzaak is voor de erectiestoornis of de impotentie. Wanneer dat allemaal uitgesloten is maar de stoornis er nog altijd is, dan kunnen we gaan werken met hypnotherapie.De meeste mannen die een seksueel probleem of disfunctie hebben, zoals een erectiestoornis of last hebben van impotentie, hebben ook andere problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan faalangst of verlegenheid, weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld enz.Zaken die alleen maar erger worden op het moment dat de stoornis zich weer voordoet.

Moet ik dan alles helemaal tot in detail gaan zitten vertellen?

Nee hoor, ben maar niet bang. Sterker nog, ik ken een techniek waarbij je me zelfs maar heel weinig hoeft te vertellen. Voorwaarde is wel dat je diep in hypnose gaat en dus bereid bent de controle volledig los te laten. Op die manier kan ik met je hogere bewustzijn werken en werken met de zelf helende kracht van het lichaam. Ben je dat niet van plan dan kun je net zo goed thuis blijven zodat ik mijn tijd aan iemand anders kan besteden die WEL graag beter wil worden. Ben je wel bereid te doen wat er van je gevraagd wordt dan ga ik er in 2 tot 3 sessies mijn uiterste best voor doen om jouw hulpvraag tot het verleden te laten horen.

Kan ik me daarop voorbereiden?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.