Vervelende gewoontes

Vervelende gewoontes

Wat zijn vervelende gewoontes?

Vervelende gewoontes, het kunnen er ontzettend veel zijn. Dat kan variëren van tandenknarsen of nagelbijten tot stotteren en noem maar op.

Alles wat jij of jouw directe omgeving als hinderlijk bij je ervaart, valt onder de noemer 'vervelende' gewoontes. Al deze 'aandoeningen' vallen voor hypnotherapie in een categorie waarbij één sessie (zolang het nog geen ernstige vormen aan heeft genomen) vaak al genoeg is om je te helpen.

En als het erger is?

Het gaat inderdaad nog veel verder dan dat. Denk hierbij van het hebben van een lichte tic tot dwangmatige handelingen of Gilles de la Tourette. Maar zelfs daarbij worden goede resultaten geboekt.

Het begint vaak heel onschuldig maar mondt al snel uit tot iets dat de controle over jou heeft in plaats van dat jij de controle over jezelf hebt.

Je zult begrijpen dat we dan meerdere sessies nodig zullen hem om ook tot een goed resultaat te komen.

Maar weet je wat het ergste is?

De meeste mensen denken dat er niets aan hun probleem te doen is omdat er zoveel meer mensen zijn die er last van hebben en er ook mee moeten dealen. Nou de keuze is aan jou! Wil jij jezelf blijven plagen of gaan we er samen iets aan doen?

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.