Menstruatie

Menstruatie-klachten

Wat kun je betekenen op het gebied van menstruatie?

Veel vrouwen ervaren de klachten rondom hun menstruatie als:

  • hoofdpijn/migraine;
  • vermoeidheid;
  • stemmingswisselingen;
  • gewrichtspijn;
  • krampen;
  • opgeblazen gevoel enz.

Soms zijn de menstruatie-klachten zelfs zo heftig dat men niet meer normaal kan functioneren. Gelukkig kan met hypnotherapie heel goed resultaat bereikt worden voor menstruatie-klachten.

Moet ik dan mijn ziel en zaligheid blootleggen als het over mijn menstruatie gaat?

Nee hoor, ben maar niet bang. Sterker nog, ik ken een techniek waarbij je me zelfs maar heel weinig hoeft te vertellen. Voorwaarde is wel dat je diep in hypnose gaat en dus bereid bent de controle volledig los te laten. Op die manier kan ik met je hogere bewustzijn werken en werken met de zelf helende kracht van het lichaam. Ben je dat niet van plan dan kun je net zo goed thuis blijven zodat ik mijn tijd aan iemand anders kan besteden die WEL graag beter wil worden. Ben je wel bereid te doen wat er van je gevraagd wordt dan ga ik er in 2 tot 3 sessies mijn uiterste best voor doen om jouw hulpvraag tot het verleden te laten horen.

Kunnen menstruatie-klachten alleen maar verholpen worden met 2 of 3 sessies?

Wanneer het allemaal niet zo heel drastisch is maar wel heel vervelend, zou ik je kunnen helpen met de snelle reductiemethode. Dit is een tijdelijke oplossing (werkt een halve tot een hele dag) maar oh zo prettig wanneer je geplaagd wordt door buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, noem maar op terwijl je moet werken of iets anders belangrijks moet doen. Je betaald dan gewoon voor de keren dat je het nodig hebt. Via SMS kun je dan contact met me opnemen en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. De eerste keer zie ik je graag life bij me, maar de keren daarna zouden we kunnen beeld bellen of contact kunnen hebben via Skype want hiervoor hoef je zelfs niet in hypnose. Zo'n snelle reductiebehandeling kost je € 10,00 per keer, de eerste keer is gratis!!!

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Hypnotherapie werkt overigens ook voor vrouwen waarbij de menstruatie niet op gang komt of langere tijd uitblijft.