Home

s2Member®
Anja van Lieshout

Herken je dat, dat je op het punt staat om iets te doen maar dat je op een of andere manier blokkeert zodat je het niet kunt?! Of dat je op het punt staat om een examen te doen maar dat je zo zenuwachtig bent dat je een black-out krijgt?! Dat jij nou juist altijd diegene bent die gepest wordt?! Of dat je een feestje hebt maar dat je AL WEER verstek moet laten gaan omdat je weer een migraine-aanval hebt of weer eens verrekt van de pijn?!

Ik ben Anja van Lieshout en ben sinds 2014 werkzaam als coach en hypnotherapeut in Berghem, waarbij ik me gespecialiseerd heb in pijnbestrijding. Mijn werkgebied is regio Oss, Uden, Nijmegen maar mijn cliënten komen van heinde en verre. Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen helpen met vele zaken.

Natuurlijk zijn er zaken die met 1 of 2 sessies op te lossen zijn, maar voor de meeste behandelingen heb je 3 tot 4 sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Meer daarover vindt je op de andere pagina's van deze website.

Ik kan met behulp van coaching of hypnotherapie werken aan "jouw problemen".  Bij de hypnotherapie leer ik je ook, als het nodig is, ZELFhypnose zodat jij JEZELF levenslang in ELKE situatie kunt helpen.
Maar ook bij de coaching heb ik mooie technieken, zoals bijvoorbeeld de Yager Therapie®, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijg tips en suggesties, en eventueel een MP3, die jou zullen ondersteunen tijdens jouw traject.
Je zult alle handvatten bij de hand hebben om in elke situatie tot de juiste actie over te kunnen gaan.

Over het algemeen is iedereen dus met 3 à 4 sessies geholpen, zelfs voor pijnbestrijding. Dus, wil jij van jouw "last" af?
Wil jij weer meer comfortabel door het leven? Zodat jij weer deel kunt nemen aan de maatschappij! Zodat je weer midden in het leven kunt staan! Zodat je geen feestjes meer af hoeft te zeggen omdat je lichaam of je brein het weer eens laat afweten! Kies dan een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.


Wat mijn cliënten over mij schreven!


Ha Anja, ik wil je nogmaals bedanken voor de prettige hypnosesessies. Sinds ik bij jou ben geweest merk ik nu weer meer vertrouwen in mezelf en dat ik een groot deel van het trauma achter me kan laten. Afgelopen vrijdag was ook officieel mijn laatste werkdag en daardoor merk ik dat ik ook een stuk lekkerder in me vel zit. De sessies voelde altijd heel vertrouwd en ik was erg op me gemak bij je! Dankjewel!  L.A.


Het gaat goed. We zijn op vakantie geweest en hadden een hotel boven op een berg. Ik heb toen helemaal geen last van hoogtevrees gehad.
Ik vind hoogte nog steeds niet fijn, maar sta niet meer te trillen op mijn benen.
Groetjes, Mascha


Juni 2022, ik was beroerd. Dubbele oorontsteking en een keelontsteking. Ik lag op bed en kon me met goed fatsoen niet meer omrollen. Alles zet in de weg, Zo kon het echt niet verder. Hele leven lang gelijnd en weer aangekomen (steeds zwaarder). Poeders, pillen, wortelen,  ik had er geen puf meer voor.

Nu hoorde ik van een schoonzusje dat ze  gestopt  was met roken door hypnose. Dit doen ze ook met afvallen. Ik dacht ik ga eens kijken en informeren.

17 juni eerste afspraak Anja van Lieshout.

Begin gewicht 108,5 kg . Ik kwam een beetje sceptisch naar de afspraak en dacht ik laat het maar over me heen komen. Baat het niet dan schaad het ook niet.

Eerste sessie, vloog voorbij. Je bent erbij tijdens hypnose en toch ook weer niet.

Tips en adviezen over eten (die kende ik al wel ????)  de mp3 die je mee naar huis krijgt op je telefoon werkte goed. Ik kom tot rust en kon het gelijk allemaal beter aan.

Idee dat ik alles mag maar in mate maakt me blij. Niks verboden. Niet en en. Maar of of. En ik neem alleen iets als ik het echt lekker vind. Dat lukt me nu ook nog.

De virtuele maagband wordt geplaatst. Ik merk dat ik eerder vol zit maar verder merk ik daar weinig van. Heb wel sterk idee dat veel dingen gereset zijn(waarom ik veel snoep, emotie-eter enz.)

Nu zijn we  op 21 februari. Ik woog vanmorgen 80 kilo  (28,5 kg kwijt)  en ben helemaal blij. Krijg ik een dipje dan kan ik het met gemak weer oppakken de volgende dag en dan blijf ik gewoon op gewicht. Ik ben veel minder streng op mezelf. Geniet echt als ik iets lekkers eet en heb het niet op zonder  hier erg  erin te hebben.

Streven voor een vakantie is niet aankomen en tot nu toe gaat dat prima. Ik wil eigenlijk nog een kilo of 5 kwijtraken maar heb geen haast. Ik voel me goed. Goede conditie, kan weer met gemak leuke kleding kopen. En heb niet het gevoel dat ik lijn en iets niet mag.

Naast bewust eten (wat ik natuurlijk wel doe)  wandel ik veel. Dat vind ik leuk en helpt mij om op gewicht te blijven. Bij een dip ga ik lekker de mp3 een paar avonden achter elkaar luisteren en dan ben ik er weer.

Zoals ik zei ik was sceptisch , ik ben erg nuchter maar voor mij was het een verademing.

Groet jolique


Mijn huisarts had het aangeraden!
Mijn probleem was ik had geen gevoel van verzadiging en kon maar door blijven eten, en hoe meer ik op dieet ging hoe meer ik at en aan kwam. Op een gegeven moment was ik het zo beu. Waarop ik contact heb gezocht met mijn huisarts voor een maagband operatie te doen. Maar omdat ik aan PTSS lijd kom ik hier niet voor in aanmerking, waarop de huisarts voorstelde een maagband onder hypnose, mijn huisarts had zich er al een tijd in verdiept en eten zit eigenlijk eerlijk gezegd ook tussen de horen we weten allemaal wat goed en slecht is maar het KUNNEN en DOEN is het grootste probleem TOCH.
In dit advies ben ik me ook gaan verdiepen en zo kwam ik uit op een site hypnose zorg Nederland!
Ik was meteen overtuigd en zei ik ga het doen, het kost wat maar als ik minder eet heb ik het er zo uit(haha) Ik ben gaan kijken op de site naar een coach in mijn omgeving en heb gekeken naar de persoon waar ik me goed bij voelde bij het zien van de foto.
Zo is mijn keuze bij Anja gekomen. Met mijn huisarts in de achterban ben ik gaan contacten voor mijn 1e afspraak in Berghem.
Ik vond het niet spannend helemaal niet ik dacht ik ga ervoor dit zag ik als mijn laatste kans die ik ooit zou krijgen.
Ik heb het als heel fijn ervaren, ook héél raar want wat Anja allemaal vraagt, soms ik zou niet weten waar ze het overhad maar mijn vingers die ze geïnstrueerd had in een Ja en Nee vinger wisten het wel een hele rare bewustwording je onderbewuste.
Ook heel fijn al kwam ik daar eigenlijk niet voor heeft Anja ook een stukje van mijn PTSS meegenomen wat mijn doen en laten in de weg stond om goed genoeg in mijn vel te zitten om dit traject aan te gaan.
Ik ben nu inmiddels klaar bij Anja heb mijn 5 behandelingen gehad en ben nu in mijn 11e week en reeds heel trots op mezelf dat ik 10 kg ben afgevallen.
Nee ik heb geen honger meer ik zit vol en heb een verzadigd gevoel, En natuurlijk heb ik soms een uitschieter nog maar dat mag ik ben ook een echte Bourgondiër maar een heel tevreden mens.
Mijn verwachtingen waren afvallen en rust vinden!! En dat heb ik gekregen!! Ik voel me een heel ander mens die steviger in de schoenen staat!!
Anja super bedankt hiervoor tevens ook voor je nazorg via de APP super lief!!
Groetjes Lion


Totaal geen behoefte meer. 
Na veel wikken en wegen heb ik de stap om mijzelf te laten hypnotiseren om zo van het roken af te komen.  Ik was daar erg sceptisch over maar had er ook wel weer vertrouwen in dat het zou lukken. Sceptisch alleen omdat het onbekend was.
Ik ben ontvangen door Anja en erg op mijn gemak gesteld en uiteindelijk is het gelukt om mij toch in een hypnose te krijgen ondanks ik zelf dat gevoel niet had.  Een mooie ervaring maar nog mooier is dat ik inmiddels al ruim 2 mnd van het roken af ben.  
Ik heb op diverse manieren in het verleden getracht te stoppen maar met deze manier is het me het beste en makkelijkste bevallen. Totaal geen behoefte en als de behoefte er dan toch was, is een slok water drinken voldoende afleiding om niet te snakken naar een sigaret.  Al met al een manier om aan te raden wanneer je van het roken af wilt.  
Ed van Rijswijk


Voornaam
Patty

Met welke methode heb ik je geholpen?
Coaching

Hoeveel sessies heb je gehad?
2

Hoe heb je het ervaren?
Heel fijn

Hoe heb je de coach/hypnotherapeut ervaren?
Heel goed

Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.
Ik vond het wel spannend omdat ik niet wist wat ik moest verwachten, maar ondanks dat heb ik het wel heel fijn en goed ervaren

Wat is er sindsdien veranderd
Er is sinds dien wel het een en het ander veranderd, ik heb namelijk minder moeite met lezen/ schrijven van moeilijke woorden.
Zelfs mijn Engels is er op voor uit gegaan, dat merkte ik voor al tijdens mijn werk waar ik heel veel Engels spreek.

Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen
4

Mag je naam in het bericht genoemd worden?
Ja


Hallo Anja, Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we een sessie hebben gehad waarbij je me gecoacht hebt. Mijn probleem was dat ik als gevolg van een ongeval het "gevoel/de besturing"van de rechterhelft van mijn lichaam kwijt was. Dit hield onder meer in dat als ik liep ik de hele tijd het gevoel had dat ik met mijn rechterschouder naar achter gedraaid liep, en dat ik mijn rechtervoet dwars neerzette ipv naar voren. Bij controle (kijken) bleek dit dan niet het geval. Na de eerste sessie was het al een stuk verbeterd. En nu, een aantal weken na de tweede sessie hoort mijn rechterhelft er weer helemaal bij. Ik heb niet langer het gevoel dat ik "gedraaid" loop! Echt super!!! Anja, super bedankt! Liefs, Jorin


Ik ben er heel erg goed over tevreden.

Op welke manier heb ik je geholpen:3 SessiesWil je vertellen waarvoor ik je behandeld heb? (Uiteraard niet verplicht):Voor mijn rug.

Hoe heb je de behandeling ervaren?:Het heeft prima geholpen. Het ziekenhuis kon niets meer voor me doen als alleen een pijnblok zetten. Toen heb ik hypnose laten doen als laatste redmiddel. Ik heb dit heel lang niet willen doen omdat ik er bang voor was.

Hoe heb je de coach/therapeut ervaren?:Heel goed

Wat is er sinds de behandeling veranderd?:Vanaf het begin, meteen naar de eerste behandeling had ik al veel minder pijn. Ik slaap veel beter en dus overdag veel minder moe. Eerst werd ik elke nacht wel een paar keer wakker van de pijn. Zat ik soms om een uur ‘s nachts al weer aan de tafel van de pijn.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?:Ik ben er heel erg goed over tevreden. Meer kan ik er niet van zeggen.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?:Zeker wel

Annie van Leuken


Meer referenties en videoreferenties staan op de referentiepagina

Twijfel je nog of ben je bang!

Je bent echt niet de eerste die bang is om in hypnose te gaan! Daarom bied ik je de mogelijkheid een gratis Ontspanningshypnose te downloaden zodat je deze op je gemak, in je eigen vertrouwde omgeving kunt beluisteren voordat je je sessies boekt. Natuurlijk kun je ook eerst mijn uitlegvideo bekijken of hier kijken voor de meest gestelde vragen!