Home

Anja van Lieshout

Herken je dat, dat je op het punt staat om iets te doen maar dat je op een of andere manier blokkeert zodat je het niet kunt?! Of dat je op het punt staat om een examen te doen maar dat je zo zenuwachtig bent dat je een black-out krijgt?! Dat jij nou juist altijd diegene bent die gepest wordt?! Of dat je een feestje hebt maar dat je AL WEER verstek moet laten gaan omdat je weer een migraine-aanval hebt of weer eens verrekt van de pijn?!

Ik ben Anja van Lieshout en ben sinds 2014 werkzaam als coach en hypnotherapeut in Berghem, waarbij ik me gespecialiseerd heb in pijnbestrijding. Mijn werkgebied is regio Oss, Uden, Nijmegen maar mijn cliënten komen van heinde en verre. Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen helpen met vele zaken.

Natuurlijk zijn er zaken die met 1 of 2 sessies op te lossen zijn, maar voor de meeste behandelingen heb je 3 tot 4 sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Meer daarover vindt je op de andere pagina’s van deze website.

Ik kan met behulp van coaching of hypnotherapie werken aan “jouw problemen”.  Bij de hypnotherapie leer ik je ook, als het nodig is, ZELFhypnose zodat jij JEZELF levenslang in ELKE situatie kunt helpen.
Maar ook bij de coaching heb ik mooie technieken, zoals bijvoorbeeld de Yager Therapie®, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijg tips en suggesties, en eventueel een MP3, die jou zullen ondersteunen tijdens jouw traject.
Je zult alle handvatten bij de hand hebben om in elke situatie tot de juiste actie over te kunnen gaan.

Over het algemeen is iedereen dus met 3 à 4 sessies geholpen, zelfs voor pijnbestrijding. Dus, wil jij van jouw “last” af?
Wil jij weer meer comfortabel door het leven? Zodat jij weer deel kunt nemen aan de maatschappij! Zodat je weer midden in het leven kunt staan! Zodat je geen feestjes meer af hoeft te zeggen omdat je lichaam of je brein het weer eens laat afweten! Kies dan een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.


Wat mijn cliënten over mij schreven!


Voornaam
Patty

Met welke methode heb ik je geholpen?
Coaching

Hoeveel sessies heb je gehad?
2

Hoe heb je het ervaren?
Heel fijn

Hoe heb je de coach/hypnotherapeut ervaren?
Heel goed

Vertel iets meer over hoe je het ervaren hebt.
Ik vond het wel spannend omdat ik niet wist wat ik moest verwachten, maar ondanks dat heb ik het wel heel fijn en goed ervaren

Wat is er sindsdien veranderd
Er is sinds dien wel het een en het ander veranderd, ik heb namelijk minder moeite met lezen/ schrijven van moeilijke woorden.
Zelfs mijn Engels is er op voor uit gegaan, dat merkte ik voor al tijdens mijn werk waar ik heel veel Engels spreek.

Met hoeveel sterren zou je je ervaring waarderen
4

Mag je naam in het bericht genoemd worden?
Ja


Hallo Anja, Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we een sessie hebben gehad waarbij je me gecoacht hebt. Mijn probleem was dat ik als gevolg van een ongeval het “gevoel/de besturing”van de rechterhelft van mijn lichaam kwijt was. Dit hield onder meer in dat als ik liep ik de hele tijd het gevoel had dat ik met mijn rechterschouder naar achter gedraaid liep, en dat ik mijn rechtervoet dwars neerzette ipv naar voren. Bij controle (kijken) bleek dit dan niet het geval. Na de eerste sessie was het al een stuk verbeterd. En nu, een aantal weken na de tweede sessie hoort mijn rechterhelft er weer helemaal bij. Ik heb niet langer het gevoel dat ik “gedraaid” loop! Echt super!!! Anja, super bedankt! Liefs, Jorin


In januari wilde ik stoppen met roken: ik kwam toen (via internet Hypnose) bij Anja terecht.

Een rustig en liefdevol persoon.

na een gesprek met haar over hoe en wat in hynose, kwam er veel pijn en oudzeer naar boven, waarom ik ben gaan roken.

Met een terugval na 2 sessies, bleek er veel meer aan de hand te zijn, in mijn onderbewustzijn was ik op zoek naar heel veel antwoorden die ik nooit zou krijgen:

Sex misbruik in mijn jeugd door mijn oudere broer (tussen 10 en 14 jaar) geen veilige thuis, mislukte relaties, geen kinderen door het misbruik, enz. enz.

toen ik 54 jaar was ontmoete ik mijn huidige partner (aan hem vertelde ik het misbruik, ik had dit voor iedereen verzwegen, omdat ik dacht dat niemand mij zou geloven)

Dat was duidelijk toen mijn neefje overleed (21 jaar hij had de ziekte van Duchene) en het aan mijn familie vertelde

Geen familie meer en ook alle neven en nichten (13 volwassen mensen) hebben me uit de familie gezet.

ik heb tijdens de hypnose geleerd om alles (ook mijn kanker, hernia, epelepsie aanval) een plek te geven, door de woorden van Anja,

Mijn partner en ik zijn haar heel dankbaar en ik kan eindelijk gaan leven, zonder:

schuldgevoel

vragen

pijn

verdriet

We gaan genieten met onze 4 honden en vrienden die ons wel geloven.

de kast is gevuld en de sleutels heb ik weggegooid!!!!

Anja BEDANKT,

Veel liefs

R. en T.


Ik ben er heel erg goed over tevreden.

Op welke manier heb ik je geholpen:3 SessiesWil je vertellen waarvoor ik je behandeld heb? (Uiteraard niet verplicht):Voor mijn rug.

Hoe heb je de behandeling ervaren?:Het heeft prima geholpen. Het ziekenhuis kon niets meer voor me doen als alleen een pijnblok zetten. Toen heb ik hypnose laten doen als laatste redmiddel. Ik heb dit heel lang niet willen doen omdat ik er bang voor was.

Hoe heb je de coach/therapeut ervaren?:Heel goed

Wat is er sinds de behandeling veranderd?:Vanaf het begin, meteen naar de eerste behandeling had ik al veel minder pijn. Ik slaap veel beter en dus overdag veel minder moe. Eerst werd ik elke nacht wel een paar keer wakker van de pijn. Zat ik soms om een uur ‘s nachts al weer aan de tafel van de pijn.

Wat was je algehele indruk of wil je misschien nog iets anders zeggen?:Ik ben er heel erg goed over tevreden. Meer kan ik er niet van zeggen.

Zou je Pijnreductie aanbevelen bij anderen?:Zeker wel

Annie van Leuken


Meer referenties staan op de referentiepagina

Twijfel je nog of ben je bang!

Je bent echt niet de eerste die bang is om in hypnose te gaan! Daarom bied ik je de mogelijkheid een gratis Ontspanningshypnose te downloaden zodat je deze op je gemak, in je eigen vertrouwde omgeving kunt beluisteren voordat je je sessies boekt. Natuurlijk kun je ook eerst mijn uitlegvideo bekijken of hier kijken voor de meest gestelde vragen!