Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid

Kan hypnotherapie iets betekenen op het gebied van vruchtbaarheid?

Dat hypnose een positief effect kan hebben bij problemen omtrent vruchtbaarheid is reeds door diverse onderzoeken bewezen. Hypnose heeft een positief effect op stress en bezorgdheid, factoren die conceptie juist sterk belemmeren.

Ook schijnt hypnose in staat te zijn de gen-expressie van een patiënt te veranderen waardoor de kans om in verwachting te raken verhoogd wordt en de hypnotische suggesties lijken ook een positieve invloed te hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.Er zijn casussen bekend waarin cliënten al jaren een traject doorliepen om zwanger te raken en spontaan zwanger raakten nadat ze een paar sessies hypnose hadden ondergaan. Vooral wanneer er geen medisch aanwijsbare redenen zijn om niet zwanger te raken is hypnose vaak heel succesvol. Ook wanneer je te gestrest bent, of wanneer je helemaal niet lekker in je vel zit, verhoogt de vruchtbaarheid na een paar hypnosesessies en komt een zwangerschap vaak spontaan tot stand.

Moet ik dan mijn ziel en zaligheid blootleggen?

Nee hoor, ben maar niet bang. Sterker nog, ik ken een techniek waarbij je me zelfs maar heel weinig hoeft te vertellen. Voorwaarde is wel dat je diep in hypnose gaat en dus bereid bent de controle volledig los te laten. Op die manier kan ik met je hogere bewustzijn werken en werken met de zelf helende kracht van het lichaam. Ben je dat niet van plan dan kun je net zo goed thuis blijven zodat ik mijn tijd aan iemand anders kan besteden die WEL graag beter wil worden. Ben je wel bereid te doen wat er van je gevraagd wordt dan ga ik er in 2 tot 3 sessies mijn uiterste best voor doen om jouw hulpvraag tot het verleden te laten horen.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.