De nieuwe Tips

Gewichtscontrole

Als het mooie weer begint komt voor veel vrouwen ook weer het eeuwige dilemma van overgewicht om de hoek kijken. Die rolletjes (lovehandles) moeten er eigenlijk af; Kan ik mijn zomerkleding nog allemaal aan; Is het nog oké om in bikini................ https://is.gd/KGVRV3  

Gezond zwanger

Vrouwen slikken te weinig foliumzuur rondom de zwangerschap (Bron: Linda.nl)

Het is zó belangrijk, maar toch is er weinig actuele informatie over: het gebruik van foliumzuur voor en tijdens de zwangerschap. Uit onderzoek van het RIVM dinsdag blijkt dat een groot deel van de zwangere vrouwen het pilletje niet slikt. FOLIUMZUUR Dit terwijl de kans op aangeboren afwijkingen bij het kind daarmee wél kan worden … Verder lezen Vrouwen slikken te weinig foliumzuur rondom de zwangerschap (Bron: Linda.nl)

Jeuk, om gek van te worden!

De beste manieren om jeuk tegen te gaan (Bron: MaxVandaag)

Last van jeuk? Dan voelt krabben vaak als een verlichting. Maar er zijn onderzoeken die aantonen dat krabben juist voor meer jeuk zorgt. Wat werkt er dan wel tegen jeuk? Ga een droge huid tegen In het najaar wordt de huid sneller droog en een droge huid gaat sneller jeuken. Door dagelijks een hydraterende crème te smeren, beschermt u … Verder lezen De beste manieren om jeuk tegen te gaan (Bron: MaxVandaag)

zweten

Zo neem je voorgoed afscheid van de overgang (Bron: AD)

Er zijn meerdere manieren om door de overgang te komen! Een van die manieren is door middel van hypnose. Ook hier worden heel goede resultaten mee bereikt op het gebied van overgangsklachten en het grote voordeel is natuurlijk dat je geen chemische middelen of hormoonpreparaten  hoeft te gebruiken wat natuurlijk ook weer veel beter voor … Verder lezen Zo neem je voorgoed afscheid van de overgang (Bron: AD)