Operaties

Hypnose bij operaties

Wordt hypnose ook in ziekenhuizen gebruikt voor operaties?

Ook de medische wereld maakt tegenwoordig steeds meer gebruik van hypnotherapeuten. Dit omdat steeds meer mensen zelf gebruik willen maken van hypnose in plaats van narcose maar ook, omdat er steeds meer risicogroepen zijn waarvoor een narcose een dusdanig risico geeft, dat niet met behulp van narcose geopereerd kan worden.

In het geval van hypnose voor een operatie In België is de hypnose in de ziekenhuizen al een paar jaar in opmars, onder andere bij operaties, maar ook hier in Nederland wordt tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van hypnose tijdens een operatie. Natuurlijk gaat er natuurlijk wel de nodige voorbereiding aan vooraf zodat we er zeker van zijn dat je in een diepe hypnotische trance zult zijn tijdens de operatie, waardoor je geen pijn meer voelt. Dit is ook niet in 3 of 4 sessies te realiseren, daar is wel meer voor nodig. Bovendien ga ik ook met je mee naar voorgesprekken in het ziekenhuis en ik zit natuurlijk aan je zijde tijdens de operatie.

En moet dat dan ook per sessie betaald worden?

Nee dat hoeft niet. Voor de begeleiding voor bij een operatie geldt een pakketprijs die eventueel ook in termijnen te betalen is. Details vindt je in het overzicht van de prijzen. 1. Dat betekend voor jou dat we vanaf 6 weken voor de operatie 2 sessies per week hebben; 2. Dat ik met je mee ga naar het voorbereidende gesprek en; 3. Dat ik aan je zijde zit tijdens de gehele operatie. 4. Dat jij niet lang hoeft te wachten voordat ze met de operatie kunnen beginnen; 5. Dat jij niet misselijk zult zijn na de operatie en meteen weer helder en fit zult zijn; 6. Dat jij een veel kortere herstelperiode zult hebben omdat het genezingsproces veel sneller gaat; 7. Na de operatie hebben dan nog een of twee sessies om te kijken hoe het herstel verloopt en te bespreken hoe je het ervaren hebt.

Voor de kleinere ingrepen kan natuurlijk een plaatselijke verdoving gebruikt worden. Dit kun je zelf leren in een workshop Pijncontrole. Op de pagina workshop pijncontrole kun je hierover meer informatie lezen.

Klik hier om een filmpje te bekijken van hypnose tijdens een operatie!

Kan ik me op ook op een pakket voorbereiden?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 7 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat gedaan hebt kun je contact met me opnemen om concrete afspraken te maken.

Ja, Ik Wil Een Afspraak!
Baringspijn
Brandwonden
Chronische Darmklachten
Chronische Pijn
Fantoompijn
Snelle Pijnreductie
Zwanger en bevallen
Terug