Workshops

Workshops

Waarom zou je een workshop volgen?

Er zijn diverse workshops waaraan je kunt deelnemen. Wat houdt dit precies in? In één sessie leer ik je hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Er zijn heel veel doeleinden waarvoor je zelfhypnose kunt toepassen maar ik heb ze onderverdeeld in 3 groepen zodat het een alles omvattend geheel is geworden.

De verschillende workshops zijn:

Ontspannen zwangerschap en bevalling

Workshop Ontspannen zwangerschap en/of bevalling waarbij je, (het liefst samen met je partner), leert om je lichaam en geest onder controle te krijgen om toch volledig bewust maar heerlijk ontspannen je kindje te krijgen.

Angst voor de tandarts?

Workshop Zelfhypnose voor Angstcontrole waarbij je leert om je lichaam en geest onder controle te krijgen voor bijvoorbeeld vliegangst, angst voor een operatie, een bezoek aan de tandarts of bijvoorbeeld voor wanneer je een tatoeage wilt laten plaatsen.

Pijn is niet fijn!

Workshop zelfhypnose voor Pijncontrole waarbij je leert hoe je jouw hoofdpijn, migraine, gewrichtspijn, fantoompijn of andere chronische pijn zelf leert te reduceren en onder controle kunt krijgen.

Aan het einde van de workshops krijg je syllabus en een gratis MP3 Ontspanningshypnose en instructies om thuis mee te oefenen.

Kosten workshops:

De workshops zijn toegespitst op een bepaalde problematiek (omdat je daar tenslotte de workshop voor wilt), maar de basis van dit alles kun je voor de rest van je leven voor alles toepassen waar je tegenaan loopt. Of het nu op het gebied van pijn of angst is, je leert een techniek waarmee jij jezelf voor de rest van je leven kunt helpen! De workshops duren 2 tot 2,5 uur en kosten vanaf € 200,00 per deelnemer (Bij de workshop zwangerschap en bevalling zijn partners  natuurlijk gratis van harte welkom). Voor koffie/thee/water wordt gezorgd. Na afloop van de workshop ontvangt je dus een syllabus, een ondersteunende MP3 en instructies om te oefenen!

Workshops op locatie:

Een workshop Zelfhypnose op locatie is ook mogelijk (tot een afstand van 100 km vanaf postcode 5351 CN), voor slechts € 250,00 per deelnemer + reiskosten à € 0,19 p/km,  zoals aangegeven bij Routenet. Maximum aantal deelnemers is 8. Vanaf meer dan 3 deelnemers kosten vanaf  € 225,00 per deelnemer en vanaf meer dan 6 deelnemers betaalt elke deelnemer slechts € 200,00.Bij een workshop Zwangerschap en Bevalling telt een stel als 1 deelnemer.

De workshops worden na afloop bij voorkeur door middel van een QR-code betaald of contant gepast. Van de gastvrouw of gastheer wordt verwacht dat iedereen van koffie/thee of water/fris voorzien wordt.

Op deze manier bied ik mensen, die niet of slecht kunnen reizen (om wat voor reden dan ook), de mogelijkheid toch aan een workshop deel te kunnen nemen.

De workshops op locatie worden op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur gegeven.

Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie en om je aan te melden.