Meer zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?

Loop je er elke keer tegenaan dat je iets wilt doen maar dat je het niet aandurft? Niet genoeg zelfvertrouwen?
Altijd weer bang als je aan iets nieuws moet beginnen? Niet genoeg zelfvertrouwen?
Bang om met iemand in discussie te gaan terwijl je weet dat je gelijk hebt? Niet genoeg zelfvertrouwen?
Neem de stap om ervoor te zorgen dat je wel genoeg zelfvertrouwen krijgt!

In twee sessie zoeken we de oorsprong op van jouw gebrek aan zelfvertrouwen en leer ik je een techniek waardoor jij in het vervolg vol zelfvertrouwen door het leven stapt! Wil je echt zelfhypnose leren dan kun  je daar nog een extra sessie voor boeken.

Je kunt er ook ZELF voor zorgen dat je meer vertrouwen krijgt door het beluisteren van de MP3 voor meer zelfvertrouwen. Hiervoor kun je kijken in de webwinkel.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.