Zwanger en bevallen

Zorg voor een ontspannen zwangerschap en bevalling.

Wat kan hypnotherapie betekenen als je zwanger bent of bij de het bevallen?

Ben je zwanger of moet je bijna bevallen of heb je veel last van ongemakken (bijvoorbeeld bandenpijn, rugpijn enz.), ook dan kun je geholpen worden door middel van 2 hypnosesessies of door middel van een workshop voor zwangerschap en bevalling. Weet je hoe jammer dat is en hoe mooi het kan zijn wanneer je er ontspannen mee om kunt gaan? Genietend van elke week dat dat kleine wezentje in jouw buik groter groeit.In deze workshop leer je zelfhypnose om betere controle te krijgen over je lichaam en geest.

Pas ik dat dan alleen aan het einde toe dat ik zwanger ben?

Gedurende de gehele tijd dat je zwanger bent kun je op elk gewenst moment hypnose gebruiken om weer helemaal tot rust te komen of rustig te blijven. En hoe meer je oefent, hoe beter je het onder de knie krijgt en hoe sneller je jezelf in hypnose kunt brengen. Maar het is echt niet alleen voor deze tijd dat je zwanger bent dat je er gebruik van kunt maken. Elk verdere moment in je leven kun je zelfhypnose toepassen op elk gewenste tijd dat je het nodig hebt.

Volg een zwangerschap

En na het lange zwanger zijn komt dan eindelijk de bevalling. Kan dat ook in hypnose?

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om in hypnose te bevallen. Zelfs wanneer je in een heerlijke diepe hypnotische ontspanning bent zul je alles meekrijgen wat er rondom je heen gebeurt. Het is tenslotte alleen maar een andere staat van focus. Iedereen kan gewoon met je communiceren dus je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets van je bevalling mist!

Indien je er voor kiest hypnose intensief te gebruiken voor het bevallen (dus als je meer nodig hebt dan alleen wat extra ontspanning), dan adviseer ik je om rond het begin van de 6e maand contact met me op te nemen. In een sessies van 2 tot 2,5 uur leer ik je zelfhypnose en dus hoe je zelf je pijn gaat reduceren.

MP3 Zelfhypnose

MP3 bestand 

Na de sessie krijg je een ondersteunend MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail. Twee mogelijkheden dus. 1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of 2. Neem deel aan een workshop Zwanger en Bevallen!

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose voor zwangerschap en bevalling.Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.

Ja, Ik Wil Een Afspraak!
Baringspijn
Brandwonden
Chronische Darmklachten
Chronische Pijn
Fantoompijn
Operaties
Snelle Pijnreductie
Terug