Workshop Angstcontrole

Angst voor de tandarts?

Kun je angstcontrole leren door een workshop te volgen?

Er zijn veel onderwerpen waarvoor je zelfhypnose toe zou kunnen passen om angstcontrole te krijgen. Een paar van de bekendste toepassingen worden zijn zelfhypnose voor een bezoek aan de tandarts of bijvoorbeeld voor kinderen wanneer ze een inenting moeten krijgen.  De geleerde zelfhypnose kun je, na de workshop, ook toepassen voor een heerlijke hypnotische ontspanning.

De zelfhypnose voor angstcontrole leer ik je in één sessie van 2 tot 2,5 uur waarna je jezelf in hypnose kunt brengen tijdens het "werk in uitvoering" van de tandarts of waar je het dan ook voor wilt gebruiken. Natuurlijk zijn er nog veel meer doelgroepen waarvoor hypnose een belangrijke toevoeging aan het leven kan zijn.

Mogelijkheden:

Na de workshop krijg je een ondersteunend MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail. Vier mogelijkheden dus.
1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of;
2. Je besteld een MP3 bestand voor jou op maat gemaakt voor € 80,00 (hiervoor kun je me een e-mail sturen);
3. Je neemt deel aan een workshop en ontvangt na afloop een algemene MP3 of;
4. Je neemt deel aan een workshop en besteld een MP3 op maat gemaakt (+ € 30,00)

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose voor zwangerschap en bevalling. Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.