Obesitas

Obesitas

Wat is Obesitas?

Obesitas is morbide overgewicht.

Wanneer spreek je van obesitas?

Bij overgewicht en obesitas is sprake van een abnormale of een zodanige overmatige vetopstapeling in het lichaam dat dit aanleiding geeft tot gezondheidsrisico’s. Zo erg dat er soms een moment komt dat personen met obesitas zelfs hun bed niet meer uitkomen, laat staan zichzelf nog kunnen verzorgen. Hun benen kunnen vaak letterlijk hun gewicht niet meer dragen.

Omdat alles zoveel inspanning kost zorgt dit voor een enorme overbelasting van alle organen welke constant overcapaciteit moeten leveren om het lichaam te laten functioneren.

Ook in dit traject boeken we met hypnotherapie goede resultaten door middel van het plaatsen van een Virtuele Maagband. In drie sessies gaan we er dan samen voor zorgen dat jij de controle over jouw gewicht terugkrijgt.

Voor meer informatie over het plaatsen van een Virtuele Maagband kijk je hier!

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.