Blokkades

Wanneer blokkeer jij

Waarom blokkeer ik?

De meeste zaken waar men in het volwassen leven 'last' van heeft of waar men maar 'tegenaan blijft lopen', zijn veroorzaakt in het verleden, meestal tussen het 3e en 7e levensjaar, en soms zelfs nog verder terug. Dit kan als gevolg hebben dat je, in bepaalde situaties, jezelf niet kunt handhaven of niet voor jezelf op durft te komen. Het zijn eigenlijk de dingen die voor jou buiten je comfortzone zijn.

Hoe kan een blokkade opgelost worden?

Wanneer je elke keer in een bepaalde situatie blokkeert omdat je ooit een vervelende ervaring hebt opgedaan, of door iets wat je 'aangedaan' is in je leven, gebruikt ik als hypnotherapeut vaak regressietherapie.Wanneer regressie wordt toegepast voor een blokkade wordt je door de hypnotherapeut terug gebracht in de tijd. Je ziet het echter niet als een herinnering maar de situatie wordt echt herbeleefd. Je wordt dus teruggebracht naar de tijd waar het probleem is ontstaan en van daar uit lossen we het samen op.

Gaat het lang duren voordat die blokkades opgelost zijn?

Hoeveel sessies regressietherapie je nodig hebt? 3 Tot 4 sessies moet je doorgaans toch wel op rekenen.Ik neem aan dat je wel begrijpt dat een blokkade, die er vaak al jaren zit, niet zo een, twee, drie op te lossen is. Er zijn meerdere sessies nodig om iemand weer helemaal in zijn/haar kracht te krijgen. Want alleen de blokkade oplossen is niet voldoende. Na de sessies moet jij je krachtiger en zelfverzekerder dan ooit voelen en mogen er geen blokkades meer in de weg staan.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.