(HUIS)Dieren

WAAROM IS MIJN DIER ZO GESTRESSED OF ANGSTIG?

Als voorbeeld zal ik voor het gemak even een hond gebruiken!
Voor huisdieren is het eigenlijk niet anders dan voor mensen. De meeste problemen die ze in hun 'volwassen leven' ervaren zijn onstaan in de puppie tijd. Wanneer er bijvoorbeeld iets gebeurd waardoor een hond schrikt, of angstig is, en hij door de baas 'goedbedoeld' getroost wordt, dan krijgt de hond het signaal van: "Zie je nou wel, dat is iets om bang voor te zijn". En elke keer dat de hond in een soortgelijke situatie weer getroost wordt krijgt hij de bevestiging dat zijn angst gegrond is.

HOE KAN ZO'N BLOKKADE OPGELOST WORDEN?

Met een huisdier kun je natuurlijk geen 'gewone' regressie doen zoals je die met een persoon zou doen.
Maar je kunt wel via het baasje waar de beste verbinding mee is, een energetische connectie maken en via het baasje aan het huisdier werken. Voorwaarde hiervoor is, dat het baasje wel in hypnose moet willen en dat hij/zij bereid is de controle volledig los te laten en mijn instructies en suggesties op zal moeten volgen.
Ziet het baasje dat niet zo zitten of is het allemaal niet zo dramatisch maar merk je gewoon dat je (huis)dier niet lekker in zijn vel zit, dan kan ik ook alleen met de hond werken door middel van Soul Body Fusion®.

GAAT HET LANG DUREN VOORDAT ER VERBETERING IS?

Om aan de triggers en blokkades te werken bij de getraumatiseerde dieren heb ik 2 sessies nodig met het baasje (a 135 euro per sessie van ongeveer anderhalf uur), daarna nog 3 sessies Soul Body Fusion® (a 70 euro per sessie van ongeveer een uur) op afstand. Daarna wordt alleen nog behandeld op verzoek van jou als eigenaar toegepast. Jij hebt er immers het beste zicht op of het nog nodig mocht zijn.

Behandelingen met Soul Body Fusion® bij (huis)dieren gaan op hoofdzakelijk op afstand, al dan niet online. Hiervoor heb ik dus 3 sessies nodig. Daarna wordt alleen nog behandeld op vraag van de eigenaar indien deze het nog nodig acht.

Bij de eerste afspraak bij alleen Soul Body Fusion® zou ik je huisdier, indien mogelijk, wel willen zien. Dit kan online maar, als jij als eigenaar het nodig acht, regel je een locatie hier in de omgeving waar dat mogelijk is. Deze locatie mag op maximaal 25 km vanaf postcode 5153 CN zijn en mijn vervoerskosten (0,30 p/km) zullen naast de behandelprijs ook in rekening worden gebracht.
Voordat je dat doet wordt eerst mij mij de datum en tijd overlegd.

Wil je je huisdier laten behandelen zodat ook hij/zij weer heerlijk ontspannen in het leven kan staan, stuur me dan een mail of app me op 0621 437 244 .
De behandelingen met dieren worden vooraf, volledig betaald!

KAN IK ONS VOORBEREIDEN OP EEN SESSIE?

Voor de sessies Soul Body Fusion® zijn geen voorbereidingen nodig (tenzij je een locatie wilt regelen waarbij ik je (huis)dier de eerste sessie ga zien).
Gaan we regressie via jou toepassen dan adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.
Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Gerelateerde linken: