Soul Body Fusion®

Een Soul Body Fusion® sessie is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te versmelten.

Je blijft maar worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de te weten wat de echte oorzaak van je problemen is: de verbinding tussen lichaam en ziel en het feit dat deze verbroken is (je loopt met je ziel onder je arm).

Het kost enorme veel inspanning om je ziel op een afstand te houden. Maar als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. – Dr. Deepak Chopra

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. We leiden ons leven met op halve sterkte, hierdoor zijn we niet in staat gezondheid, overvloed en welzijn te ontvangen maar wat wel ons geboorterecht is. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt gewoon niet om de iets echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com).

Ziel en lichaam afgestemd!
Soul Body Fusion® is anders dan bijv. Reiki, omdat er geen energie via mij overgedragen wordt. Met een Soul Body Fusion® sessie spreken wij de intentie uit dat je lichaam en ziel weer één worden. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk het hoeft dus niet via mij zoals met Reiki het geval is. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Voor meer informatie over Soul Body Fusion, zie www.soulbodyfusion.nl

Wil jij zelf Soul Body Fusion® leren om op jezelf en/of anderen toe te passen? Volg dan een Soul Body Fusion workshop.
Die gelegenheid is er zelfs al weer snel, en wel op 5 november 2022. Dan wordt er een workshop georganiseerd in Berghem (Noord Brabant). Voor slechts 190 euro wordt je de hele dag doordrenkt met informatie om de kneepjes van de techniek te leren kennen zodat je het daarna zelf toe kunt en mag passen. Naarmate er meer deelnemers zich opgeven wordt de workshop goedkoper.
Wil je je hiervoor aanmelden? Klik dan hieronder op de workshop knop!
Heb je vragen? Stuur dan gewoon een mail naar admin@hypnotherapieberghem.nl en verdere details volgen zo snel mogelijk.