Allergie

Hoe uit zich jouw allergie?

Wat kan ik doen tegen mijn allergie?

Allergieën presenteren zich in vele vormen. Bovendien kun je het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een allergie op van toepassing. De meest bekende is natuurlijk de hooikoorts.

Heb jij dat nou ook, rode loopneus, tranende ogen, kriebels in je keel, veel niezen, keelpijn, hoofdpijn, droge keel, kriebelhoest, jeuk!

Heb je last van een allergie, ook dan kunnen hypnotherapeuten vaak in één sessie al veel voor je betekenen. Een allergie is namelijk geen ziekte, het is iets wat ooit ergens door getriggerd is en waardoor je brein een paar dingen fout aan elkaar gekoppeld heeft. Ooit is er iets gebeurd, op een moment dat jij een bepaalde handeling deed, en op dat moment ontstond er een allergie omdat er op dat moment een verkeerde link gelegd werd in je brein.

Maar ik kan zelf toch niets aan mijn allergie doen?

Je zou jezelf kunnen helpen door middel van de MP3  Reductie Hooikoorts. Verder kun je zelf helaas niets doen behalve jezelf volstoppen met medicatie. Je kunt slecht voor de rest van je leven binnen blijven met gesloten ramen en deuren of niets meer eten en/of drinken. Maar ik kan wel wat aan je allergie doen! Met hypnotherapie ga ik op zoek naar de veroorzaker van de allergie. Wanneer de bron opgespoord is, kun ik door middel van  hypnotherapie ervoor zorgen dat alle linken weer op de juiste manier gekoppeld worden.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.