Verslaving

Verslaving

Kan een hypnotherapeut werken met verslaving?

Bij verslaving kun je denken aan roken, drugs en drank, maar daarnaast heb je ook nog een heleboel andere soorten verslaving als eetverslaving, gokverslaving, seks verslaving, computerverslaving, gameverslaving, en er komen steeds meer nieuwe soorten verslaving bij.

Maar hoe herken je een verslaving?

Genotsmiddelen geven vaak een prettig gevoel waardoor je in de verleiding kunt komen deze vaker of meer te gebruiken. Veel mensen hebben de gewoonte op vaste tijden te gebruiken; als ze thuis komen van het werk, onder het eten of voor het slapen gaan.

Maar als je regelmatig gebruikt, raakt je lichaam er aan gewend en heb je meer nodig om dat prettige gevoel te bereiken. Het gebruiken wordt zo ongemerkt een dagelijkse gewoonte en je wilt niet meer zonder. Wanneer je nou humeurig wordt als je enkele dagen zonder moet, dan is er iets mis! Je kunt je dan vervelend, onrustig of prikkelbaar voelen.

Is dit herkenbaar voor je?

Wacht dan niet langer en laat je helpen in een sessie! Aan een verslaving kunnen veel verschillende dingen ten grondslag liggen en het kan reeds in een ver verleden ontstaan zijn. Daarom wordt met hypnotherapie eerst gezocht naar waar het probleem ooit door is begonnen en kan het ook, wanneer dat moment eenmaal gevonden is, vanaf daar opgelost worden. Hiervoor hebben we gelukkig hele goede methodes.

Je snapt natuurlijk wel dat een verslaving NIET in 1 sessie op te lossen is en het resultaat is uiteraard volledig afhankelijk met jouw bereidwilligheid om mij mijn werk te laten doen. Wil je meer informatie over een specifieke verslaving, kijk dan bij het blok achter het tabblad verslaving voor de verschillende categorieën. Mocht er niet bij zitten wat JIJ zoekt op deze pagina's, neem dan gerust contact met me op en vertel me wat jij zoekt. Ik neem dan binnen hooguit twee werkdagen contact met je op waarbij we dan samen kunnen kijken hoe ik jou eventueel ook kan helpen.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen! Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.