Workshop Pijncontrole

Pijn is niet fijn!

Wat heb ik nou aan een workshop pijncontrole?

Steeds vaker wordt hypnose gebruikt voor pijncontrole. Denk hierbij aan gewrichtspijn, neuropathie, reuma, fantoompijn, fibromyalgie, enz. Ook steeds populairder wordt het gebruik van hypnose wanneer men een tatoeage wil laten zetten. Denk hierbij ook aan medische tatoeages. Wil je een tatoeage laten zetten maar ben je bang voor de bijkomende pijn of heb je gewoon ALTIJD of vaak pijn? Schrijf je dan in voor de workshop! Tijden de workshop leer ik je in 2 tot 2,5 uur zelfhypnose, zodat je op elk gewenst moment je pijn kunt controleren en reduceren.

Workshop Pijncontrole

Kun je pijncontrole ook toepassen voor migraine?

Helaas wordt er maar al te vaak vanuit gegaan dat hoofdpijn en migraine ‘erfelijk is’ of ‘in de genen zitten’. Maar gelukkig is er met  (zelf)hypnose heel veel aan te doen. Maar ook voor buikpijn, rugpijn of andere pijnen die je af en toe maar eens een keer hebt. Dus kwel jezelf niet langer en leer hoe je jezelf kunt helpen! Ook heb ik een snelle Pijnreductiemethode waarvoor je bij me terecht kunt als je hoofdpijn, migraineaanval, buikpijn hebt of als je bijvoorbeeld door je rug bent gegaan. Je weet wel, van die dingen waarvan je weet dat ze wel over gaan maar die wel heel vervelend zijn. Het duurt 10 tot 15 minuten en kost je € 12,50. Ik wil je wel ZIEN terwijl ik met je aan het werk ben, persoonlijk, via Skype of beeldbellen. Stuur me een SMS (ja een sms zodat het niet in de massa verloren gaat) of spreek iets in wanneer ik niet kan opnemen, dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug.ps. De eerste keer is gratis!

Mogelijkheden:

Na de workshop krijg je een ondersteunend MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail.Vier mogelijkheden dus.
1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of;
2. Je besteld een MP3 bestand voor jou op maat gemaakt voor € 80,00 (hiervoor kun je me een e-mail sturen);
3. Je neemt deel aan een workshop en ontvangt na afloop een algemene MP3 of;
4. Je neemt deel aan een workshop en besteld een MP3 op maat gemaakt + € 30,00)

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose voor zwangerschap en bevalling. Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.