Workshop Zwanger en Bevalling

Ontspannen zwangerschap en bevalling

Wat leer je tijdens de workshop Zwanger en Bevalling?

Tijdens de workshop Ontspannen zwangerschap en bevalling leer ik jou de techniek om jezelf in hypnose te brengen waardoor je een heerlijke diepe hypnotische ontspanning bereikt. Tijdens die hypnose blijf je gewoon alles meekrijgen wat er om je heen gebeurd en kan men gewoon met je blijven communiceren. Het grote verschil is echter wel dat je dat dus doet in een volledige staat van ontspanning.

Kan ik ook de bevalling echt helemaal in hypnose ondergaan?

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je bevalling te ondergaan in hypnose. Zoals ik hierboven al aangaf ben je niet "van de wereld af" wanneer je in hypnose bent. Zelfs wanneer je in een heerlijke diepe hypnotische ontspanning bent zal je alles meekrijgen wat er rondom je heen gebeurt. Iedereen kan gewoon met je communiceren, je kunt zelfs gewoon je ogen open houden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets van je bevalling mist!

Nieuw leven

Maakt het verschil voor de baby of ik de bevalling in hypnose doe?

Dat maakt zeker verschil uit. Wanneer jij in een volledige staat van ontspanning bent zal de geboorte van je baby veel minder traumatisch zijn dan wanneer jij alles stijf en gespannen houdt en de baby daar doorheen geperst moet worden. We weten uit ervaring dat blokkades in het leven over het algemeen begint voor het 7e levensjaar. Een geboorte is zeker een van de dingen die blokkades in ons leven kunnen veroorzaken wanneer dit als een traumatisch wordt ervaren.

Vanaf wanneer kan ik dan het beste beginnen?

Indien je er voor kiest hypnose intensief te gebruiken voor je bevalling (dus als je meer nodig hebt dan alleen wat extra ontspanning), dan adviseer ik je om rond het begin van de 6e maand contact met me op te nemen. In een sessies van 2 tot 2,5 uur leer ik je zelfhypnose en dus hoe je zelf je pijn gaat reduceren.

MP3 Zelfhypnose

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 7 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.

Mogelijkheden:

Na de workshop krijg je een ondersteunend MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail. Vier mogelijkheden dus.
1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of;
2. Je besteld een MP3 bestand die ik speciaal voor jou op maat maak voor € 80,00 (hiervoor kun je me een e-mail sturen);
3. Je neemt deel aan een workshop en ontvangt na afloop een algemene MP3 of;
4. Je neemt deel aan een workshop en besteld een MP3 op maat gemaakt (+ € 30,00)

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose voor zwangerschap en bevalling. Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.