Drugsverslaving

Drugsverslaving

Kun je me helpen met mijn drugsverslaving?

Helaas is er geen gemakkelijke manier om van een drugsverslaving af te komen, maar hypnotherapie is wel een hele goede manier om je verslaving te overwinnen. In het geval van een ernstige drugsverslaving hebben, in de meeste gevallen, chemicaliën grote invloed gehad op de hersenen. Dit kan er dan weer voor zorgen dat het je meer moeite kost om tussen de sessies door niet te gebruiken. Toch zul je leren dat te weerstaan.

Hoe kom ik van mijn drugsverslaving af?

In de eerste sessies gaan we op zoek naar de triggers en blokkades die jouw verslaving in stand houden. Door middel van regressie gaan we daarbij naar de bron van het ontstaan van je drugsverslaving. Vanaf dat moment kunnen we beginnen met het overwinnen van je verslaving. Ook leer ik je zelfhypnose waarmee ik je leer hoe je jezelf in je kracht kunt zetten. Je begrijpt natuurlijk wel dat  meer tijd/sessies voor nodig is/zijn want je hersenen hebben tijd nodig om aan de gewenste veranderingen te wennen en ze door te voeren.

Hierbij heb je de keuze uit meerdere pakketten:

  • Brons: 1 Hypnosesessie met een ondersteunend MP3 geluidsbestand voor € 295,00;
  • Zilver: 1 Hypnosesessie EN een gepersonaliseerde MP3 ter ondersteuning OF een Sleepphone  voor € 325,00 OF een Draadloze Sleepphone  voor € 332,50;
  • Goud: 1 Hypnosesessie EN een gepersonaliseerde MP3 ter ondersteuning EN een Sleepphone  voor € 355,00 OF een Draadloze Sleepphone  voor € 342,50;.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.