Angsten en fobiëen

Angst is een gevoel...

Zijn er veel mensen die angsten hebben voor iets?

Er zijn ontzettend veel mensen die angsten hebben. Angst voor spinnen of andere insecten, paniekaanvallen, bang voor vogels, straatvrees of pleinvrees, honden en katten, bang in het donker, noem het maar op. Er zijn wel 500 erkende fobieën gedocumenteerd.

Hoe ontstaat angsten?

Angst, wat doet het met jou?

Angsten ontstaat bij reële dreiging, maar ook vanuit de verbeelding. Angsten komen vanuit het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn kent geen verschil tussen een reële of een denkbeeldige situatie met als gevolg dat elke angst gezien wordt als echt. Of het nu een angst voor spinnen is of dat je pleinvrees hebt, het hoeft niet zo te zijn!

Hoe kom ik van mijn angsten af?

Angst is een primaire emotie en het is goed dat we die hebben omdat het ons vaak ook beschermt. Het is alleen jammer dat de meeste angsten irreële angsten zijn. Die angsten zijn gelukkig goed op te lossen met hypnotherapie. Samen gaan we op zoek naar het ontstaan van de angst en van daaruit lossen we het op. Plaag jezelf dus niet langer en laat je helpen, daarna kun jij ook weer een leven zonder angst hebben!

Hoeveel sessies heb ik nodig om van mijn angsten af te komen?

Het succes van een sessie is natuurlijk afhankelijk van de mate van bereidheid van jouw onderbewustzijn. Of we in één of twee sessie het gewenste succes hebben is mede afhankelijk van het soort angst en hoe diep de angst geworteld zit, maar ook van de mate van jouw bereidheid om mee te werken zoals je kunt horen als je mijn uitlegvideo bekijkt. Maar je zult ook begrijpen dat we voor angst die voortkomt uit een traumatische ervaring meer tijd nodig zullen hebben dan voor bijvoorbeeld angst voor spinnen. Niet dat angst voor spinnen minder erg is, maar het is, over het algemeen, gemakkelijker te behandelen.

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Plaag jezelf niet langer en maak snel een afspraak!