Roken

Stop toch met roken.

Kun je helpen met stoppen met roken?

Stoppen met roken wordt altijd nog onder de verslaving gezet terwijl het roken niet meer of minder is dan aangeleerd gedrag. Zijn we dan helemaal niet verslaafd? Jawel, maar niet aan het roken. Jaren geleden is de tabaksindustrie begonnen met suiker toe te voegen aan de tabak. Die suikers zorgen er nou juist steeds voor dat jij weer verlangt naar een nieuwe sigaar/sigaret etc. Je krijgt dan de bekende suikerdip!
Die suikers zorgen er nou juist ook voor dat jij, wanneer je probeerde te stoppen met roken, ging snaaien en snacken en misschien wel tientallen kilo's aankwam.
En daarom is hypnose zo'n geweldig krachtige manier om te stoppen met roken. Met hypnose kan er heel goed voor gezorgd worden dat het gevoel, die gewaarwording van die suiker tekorten op een andere manier aangevuld worden. 

Sta je rochelend op in de morgen? Ben je kortademig, heb je een verdoofd gevoel in je hoofd. Als je er vanaf wilt zal je beter moeten zorgen voor jezelf. Dus waarom stop je niet met roken?

Bekijk eens even of het je iets opgeleverd heeft, al die jaren die je gerookt hebt:

 • Misschien rust……
 • Gezelligheid (maar de laatste jaren alleen zolang je onder de rokers was)……
 • Verminderde gezondheid…………….
 • Legere portemonnee…………

Wat zal het niet roken je opleveren:

 • Je gezondheid wordt weer beter!
 • Gezelligheid
 • Je kleding, haar, adem stinkt niet meer
 • Je houdt meer tijd over omdat je niet meer “moet” gaan roken
 • Je reuk en smaak worden beter dus alles ruikt en wordt lekkerder (dit levert wel het gevaar op van gewichtstoename maar als je je daar bewust van bent kun je er meteen rekening mee houden).
 • De sporen van het roken zullen uit je huid verdwijnen dus je gaat er beter, gezonder uit zien.
 • Je houdt meer over in je portemonnee.

Wat kun je je besparen?

Laten we even een rekensom maken:

Stel, je rookt een pakje sigaretten per dag (als je een feestje hebt zal je daar waarschijnlijk dan niet eens genoeg aan hebben). Stel je rookt een pakje per dag, dan heb je de behandeling al in minder dan een maand terugverdiend. Tel dat eens uit over een jaar.....

DAT HAD EEN MOOIE VAKANTIE KUNNEN ZIJN!!!!!!!

Het probleem is niet dat je niet kunt stoppen met roken, maar dat je elke keer weer begint door de suikerdip! En in één sessie kun je er vanaf zijn!

Hierbij heb je de keuze uit meerdere pakketten:

 • Brons: 1 Hypnosesessie met een ondersteunend MP3 geluidsbestand voor € 295,00;
 • Zilver: 1 Hypnosesessie EN een gepersonaliseerde MP3 ter ondersteuning OF een Sleepphone  voor € 325,00 OF een Draadloze Sleepphone  voor € 332,50;
 • Goud: 1 Hypnosesessie EN een gepersonaliseerde MP3 ter ondersteuning EN een Sleepphone  voor € 355,00 OF een Draadloze Sleepphone  voor € 362,50;.

Roken is duur, stoppen met roken hoeft dat absoluut niet te zijn!
Indien je zonder sessiehulp wilt stoppen met roken dan kun je dat doen met behulp van de MP3 pakket Stoppen met roken (dit is een MP3 pakket met 3 hypnosesessies).Wanneer je de instructies van deze MP3's beluisterd en volgt, zal je merken dat je ook al snel absoluut géén behoefte meer hebt om te roken!

Kan ik me voorbereiden op een sessie?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Wanneer je bij mij bent is jouw tijd te kostbaar om mijn tijd te verspillen!
Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.