Rouwverwerking

RouwverwerkingROUWVERWERKING

Voor de rouwverwerking maak ik ook gebruik van de Rejoyce Xpress Methode. Dit is een heel fijne maar ook effectieve methode waarbij je, door middel van een symbolische treinreis, jouw vastgelopen rouwproces wel een plekje kunt gaan geven. Je maakt de reis samen met mij als jouw conducteur. We zetten een traject in waarbij we langs meerdere stations reizen en we brengen op die manier de reis van jouw rouwtraject naar het eindstation. Het is een mooie zachte maar toch heel effectieve methode.

Bevalt het je wat je hierboven gelezen hebt, klik dan op de  onderstaande knop om naar het juiste intakeformulier te gaan. Denk je mwah, zo'n symbolische treinreis zie ik toch niet zo zitten of wil je er eigenlijk niet  meer over praten?! Kies dan voor de mogelijkheid van de Yager Therapie® en gebruik hieronder de knop naar coaching.
Net zo effectief, alleen een andere techniek.

Contact met een overledene!

Ik ben bezig met de tweedejaarsopleiding tot mediumschap waarbij ik onder andere heb geleerd om contact te maken met 'de andere kant'. Hiervoor ben ik altijd nog op zoek naar mensen voor wie ik een oefensessie zou mogen doen. Meer informatie vind je op de pagina Mediumschap. Je kunt op de betreffende knop op deze pagina, onder het stuk Herinnering klikken erdaar naar toe te gaan.

WIL JE GRAAG EEN HERINNERING?

Veel mensen vinden het fijn een herinnering te hebben wanneer een dierbare van hun heen gegaan is.

HELPT HET BIJ DE VERWERKING?

Een herinnering aan een overleden dierbare kan zeer zeker bijdragen tot de rouwverwerking. Voor veel mensen is het een hele troost wanneer ze een herinnering aan een dierbare met zich mee kunnen dragen. Voor anderen is het genoeg om een foto van de persoon (of het dier) in huis te hebben. Kies hiervoor een plekje uit wat je daarvoor reserveert. Omring jezelf dus niet helemaal met herinneringen want dan maak je het jezelf alleen maar extra moeilijk. Vergeet niet dat de mooiste herinneringen in je hart zitten!
Wil je toch graag kijken voor een herinnering, klik dan hier!


Natuurlijk zijn er ook producten waarmee jij jezelf kunt helpen om beter in het leven te staan zoals de Vrijheidskaarten of de Chakra Stenen.

WAT KUN JE MET VRIJHEIDSKAARTEN DOEN?

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens.

Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten.

Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten

met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.


En waarvoor dienen de Chakra Stenen?

Om je Chakra’s in balans te brengen met edelstenen kun je er voor kiezen om de stenen bij je te dragen of op je

lichaam te leggen. Welke manier je ook kiest, het is heel belangrijk om na het gebruik de edelstenen grondig te

reinigen onder koud stromend water. De negatieve energieën die de edelstenen uit de Chakra’s hebben gehaald, spoel

je zo uit de stenen.