Fantoompijn

heb jij een gemis of last van iets dat er niet is

Hoe lang heb jij al last van jouw fantoompijn?

Er zijn helaas heel veel mensen met fantoompijnen. Fantoompijn is pijn die gevoeld wordt in een geamputeerd lichaamsdeel. Fantoom betekent letterlijk 'spook' of 'hersenschim'; je ervaart pijn, terwijl het pijnlijke lichaamsdeel er in werkelijkheid niet meer is. Het komt vaak voor: van alle mensen die een amputatie hebben ondergaan, heeft 50 tot 85% er last van (gehad).

Kun je iets aan fantoompijn veranderen dan?

Gelukkig is fantoompijn voor een hypnotherapeut weinig verschillend van andere pijn. Bovendien is het geen pijn die dient als waarschuwing dus er mag op gewerkt worden dat de pijn helemaal verdwijnen zal.

Hoe ga je dat dan met fantoompijn aanpakken?

Net zoals met elke andere pijn. De enige bijkomstigheid bij fantoompijn is dat wij ervan uit gaan dat de hersenen moeite hebben met het accepteren dat een bepaald lichaamsdeel niet meer aanwezig is. Dat is dus een stukje extra waar we dan mee gaan werken.  Dit kan door middel van losse sessies maar hiervoor kan ook een workshops gevolgd worden om zelfhypnose te leren. Tijdens deze workshop kan het zelfs zo zijn dat we de pijn niet alleen kunnen reduceren maar vaak zelfs kunnen verhelpen. Aan het einde van de workshop weet jij precies hoe je jezelf levenslang kunt helpen wanneer dat nodig mocht zijn.

MP3 bestand op maat

Naar aanleiding van wat we tijdens de sessies bespreken, kan een MP3 hypnose bestand op maat gemaakt worden, die je thuis kunt beluisteren voor optimaal resultaat. Hiervoor worden € 25,00 extra in rekening gebracht.

Cursus Pijnmanagement

Ook kun je, op het tijdstip dat het jou uitkomt, zelfhypnose leren met de Cursus Pijnmanagement uit de webwinkel. Door middel van 2 hypnosebestanden wordt je door het hele proces heen geleid zodat jij leert met zelfhypnose je pijnbeleving beter te managen. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker!Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Ja, Ik Wil Een Afspraak!
Baringspijn
Brandwonden
Chronische Darmklachten
Chronische Pijn
Operaties
Snelle Pijnreductie
Zwanger en bevallen
Terug