PIJN reductie

Pijn is niet fijn

Heb jij dat nou ook? 's Morgens stram en stijf je bed uit, de hele dag wordt je belemmerd bij alles wat je doet, 's middags verplicht moeten rusten omdat je het anders niet redt de hele dag, 's avonds al voor de kippen op stok omdat je helemaal kapot bent!Hoe cool zou het zijn als dat nou eens zou kunnen veranderen voor je?Ik beheers diverse technieken waarmee ik ervoor kan zorgen dat jij leert hoe je zelf jouw pijn kunt reduceren. En dat in slechts een paar sessies.Zodat jij ook weer leuke dingen kunt gaan doen. Zodat ook jij weer midden in het leven kunt staan en weer kunt genieten van het leven.

Hoe ga jij met je pijn om?

Pijnreductie is de specialisatie in mijn hypnotherapie praktijk Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet met pijn?! Ruim 2,2 miljoen mensen in Nederland hebben chronische pijn..... Pijn waardoor je 's morgens bijna niet je bed uit kunt komen, constante pijn die je de hele dag belemmerd, pijn waardoor je sociale leven helemaal naar de knoppen gaat, pijn waardoor je niet meer kunt sporten. Je kunt er natuurlijk nog jaren mee blijven lopen, of afwachten en het alleen maar erger laten worden. Maar zou het niet veel mooier zijn als je weer aan activiteiten zou kunnen deelnemen, in plaats van dat je door je klachten de deur niet meer uit komt. Of dat je gewoon weer lekker aan de dag kunt beginnen zonder dat je jezelf eerst uit je bed moet slepen omdat je zo'n last hebt van je gewrichten!

Is pijn goed te behandelen dan?

Jazeker, dat is heel goed te behandelen. Van buikpijn tot PDS, van hoofdpijn tot migraine, met hypnotherapie worden goede resultaten geboekt. Aan elke vorm kan gewerkt worden met hypnose. Pijn in de onderrug, pijn in lies, pijn in benen, pijn in schouder, neuropathie. Klik op de foto hieronder om een recensievideo te zien van wat je met hypnose kunt bereiken bij bijvoorbeeld neuropathie.

Kun je alles zonder meer behandelen?

Je moet wel altijd blijven bedenken dat pijn vaak ook een signaal/waarschuwing is en ook ter bescherming kan dienen (denk hierbij aan mensen die zichzelf constant overbelasten). Daarom wil ik wel dat je eerst bij een (huis)arts bent geweest zodat bekend is of er al dan niet een fysiek aantoonbare oorzaak voor de pijn is.

Wanneer er fysiek iets is, ga je dan niet behandelen?

Jawel, maar dan houd ik ook rekening met de klachten die je hebt. Bovendien is het bij bepaalde dingen al snel duidelijk dat het niet verstandig is wanneer het helemaal weggehaald zou worden. Maar het kan dan altijd teruggebracht worden tot een acceptabel niveau.

Hoe gaat het verder in zijn werk dan zo'n behandeling tegen pijn?

Kijk maar eens rustig rond voor meer informatie. Na de informatie doorgenomen te hebben kun je het intakeformulier invullen waarna je doorgestuurd wordt naar mijn online agenda waar je zelf je afspraak in kunt plannen. Dat is een mogelijkheid, maar je kunt ook de MP3 Pijnmanagement kopen in de webwinkel waarmee je zelf kunt leren je pijn te reduceren.

De manier waarop ik je hiermee kan helpen is door middel van (zelf)hypnose. Daarbij leer ik je hoe je onder alle omstandigheden jezelf kunt helpen.

Waarvoor kun je, op het gebied van pijn, behandeld worden met hypnose?

Enkele voorbeelden: baringspijn, chronische pijn, pijn bij kanker of een andere ernstige ziekte, fantoompijn, operaties, tandarts, zwangerschap en/of bevalling, spanningshoofdpijn en/of migraine, darmklachten, tatoeëren, PDS (prikkelbaar darm syndroom), brandwonden, plaatselijke of algehele verdoving. Wat het ook is dat je hebt, een hypnotherapeut kan altijd veel voor je betekenen. De hypnosesessies vinden dus een-op-een plaats, door middel van een MP3 geluidsbestand of door middel van een workshop.

Indien je gebeld wilt worden voor een gratis kennismakingsgesprek, klik dan hier! Anders kun je zelf je afspraak inplannen voor een een-op-een sessie nadat je het intake formulier hebt ingevuld. In het laatste geval leer ik je in een paar sessies hoe jij jezelf voor de rest van je leven kunt helpen je pijn te reduceren of misschien zelfs te laten verdwijnen.

Je kunt bij mij alléén per PIN of contant gepast betalen!

Als je wilt leren jezelf te helpen, dan kun je dat natuurlijk ook doen door een Workshop Pijncontrole in te plannen.