Astma

Astma

Helpt hypnotherapie bij Astma?

Vroeger werd astma altijd gezien als een ziekte. Tegenwoordig weten we ook dat het ergens door getriggert is en dat er iets aan te doen is.

Maar dat astma iets is wat heel erg vervelend is, dat is ons allemaal wel bekend. Medicijngebruik is soms niet afdoende en vaak is men levenslang gedoemd om die te blijven gebruiken. Vaak blijkt ook dat men over de jaren heen alleen maar méér medicijnen voor de astma moet gaan gebruiken voor hetzelfde resultaat.

Wil jij daarop wachten? Of wil jij eindelijk vrij kunnen ademen en lekker kunnen leven. Het is namelijk wel mogelijk en alleen afhankelijk tot jouw bereidheid om mij als hypnotherapeut mijn werk te laten doen. Nogmaals, astma is geen ziekte. Net als een allergie is het ergens door getriggert waardoor het brein verkeerde linken gelegd heeft. Die foute linken zijn wel te corrigeren.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.