Darmklachten

Darmklachten

Wat kun je doen tegen darmklachten?

Heb je regelmatig buikpijn? Kun je regelmatig slecht naar het toilet of loopt het er juist vaak als water uit? Komt het door iets wat je gegeten hebt of kun je er juist de vinger niet op leggen waardoor het komt? Of komt het misschien op een moment dat je jezelf ergens druk of zenuwachtig over maakt?

Herken je dat? Opeens moeten poepen maar voordat je bij de wc bent is het al te laat! Durf je ergens meer naar toe omdat je bang bent dat het onderweg mis zal gaan!

Wat ga je doen dan?

Ook op het gebied van darmklachten boeken we goede resultaten. Door middel van hypnotherapie leer ik je hoe je de werking van je darmen rustiger of juist wat actiever kunt maken. Het kan in elk geval zo zijn dat jouw darmklachten op een, voor jou, acceptabel niveau komen of vaak zelfs weg gaan. In drie sessies zal jij merken dat het al veel beter met je begint te gaan. En het mooie is, omdat ik je ook zelfhypnose leer, dat het na de sessies nog beter zal worden door de zelfhypnoses die jij bij jezelf gaat toepassen. Je krijgt een stukje gereedschap in handen waarmee jij jezelf voor de rest van je leven zult kunnen helpen, in elke situatie dat je het nodig hebt.

Is het chronisch dan kan ik je ook helpen, ga voor meer informatie even kijken bij Pijnreductie.

Kan ik me op een sessie voorbereiden?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.