Coaching

Bij coaching graaft men niet onnodig in jouw brein.

Herken je dat, dat je iets heel graag wilt maar dat je er op het laatste moment vanaf ziet omdat je dan toch net niet door durft te zetten? Of dat je de deur niet meer uit durft omdat je bang bent dat je naar het toilet zult moeten of bang dat je een paniekaanval krijgt.
Maar ook voor jou kan dit verleden tijd worden. Ook jij kunt met een paar sessies dusdanig geholpen worden zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken als je de deur uit gaat.
Zodat jij zelfbewust en zelfverzekerd weer leuke dingen kunt gaan doen en weer meer zult kunnen genieten van het leven.

Op welke manier kan een (hypno)coach mij helpen dan?

Allereerst gaat een (hypno)coach op zoek naar de bron van “jouw last”. Daarna leer ik je om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. De (hypno)coach helpt je te ontdekken wat je diepste verlangens zijn. Om te kijken naar wie jij nu bent, wie jij kunt worden en wat jij wilt bereiken. Een (hypno)coach ondersteunt je om een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden.

Waarom hebben steeds meer mensen tegenwoordig coaching nodig?

Omdat het leven steeds drukker en meer hectisch wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Deze mensen schakelen de hulp in van een professionele (hypno)coach. Ook mensen die een burn-out hebben of in een depressie zitten worden door middel van (hypno)coaching weer op het juiste pad gezet.

Wat zijn de resultaten bij een (hypno)coach?

Coaching gecombineerd met hypnotherapie is vele malen krachtiger dan gewone coaching en daardoor is het beoogde resultaat veel sneller te behalen. Dit zorgt er echter ook voor dat ik op een heel breed vlak met cliënten en hun problemen kan werken zoals je ook kunt zien in het submenu.
Laat jezelf helpen en maak een keuze uit de juiste vorm van (hypno)coaching.

Moet ik dan weer voor de zoveelste keer mijn verhaal aan de (hypno)coach vertellen?

Zelfs wanneer je het praten helemaal beu bent omdat je je verhaal al zo vaak verteld hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Door middel van het Simpson Protocol maak ik contact met je onbewuste en roep daar de hulp in om de bron van jouw probleem op te sporen en op te lossen. Het enige dat jij moet doen is de keuze maken om mij toe te laten en je eigen denken aan de kant te schuiven.

Kan ik me daarop voorbereiden?

Dat kun je zeker!
Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen.
Je kunt een gratis ontspanningshypnose naar keuze aanvragen en downloaden die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag gaat beluisteren. Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan.
Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.