Coaching

Wat kan een coaching voor jou betekenen

 

Waarom hebben steeds meer mensen tegenwoordig coaching nodig?

Omdat het leven steeds drukker en meer hectisch wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Deze mensen schakelen de hulp in van een professionele coach. Er zijn talloze redenen waarvoor men een coach in zou kunnen schakelen.

Herken je dat misschien, dat je iets heel graag wilt maar dat je er op het laatste moment vanaf ziet omdat je dan toch net niet door durft te zetten? Of dat je de deur niet meer uit durft omdat je bang bent dat je naar het toilet zult moeten of bang dat je een paniekaanval krijgt, dat het afvallen maar niet lukt? Zo kunnen er heel veel blokkades zijn waardoor jij niet lekker in je vel komt te zitten. Maar ook voor jou kan dit verleden tijd worden. Ook jij kunt met een paar sessies dusdanig geholpen worden zodat ook jij je weer goed gaat voelen. Zodat  ook jij weer zelfbewust en zelfverzekerd zult zijn en weer meer zult kunnen genieten van het leven.

Op welke manier kan een coach mij helpen dan?

Ook met de coaching ga ik op zoek naar de bron van "jouw last". Je hoeft me hier niet veel voor te vertellen. Door middel van de Yager Therapie® vind ik uit waar jouw blokkades zitten. De blokkades, trauma's of wat het ook is wat jouw probleem gevormd heeft worden verwerkt en opgeheven. Je zou het kunnen vergelijken met een software update van je computer. Ik help je om weer een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden.

Moet ik dan weer voor de zoveelste keer mijn verhaal aan een coach vertellen?

Voor de manier van rouwverwerking die ik gebruik is het wel van belang jezelf te uiten. Maar voor al het andere is het voor mij helemaal niet van belang. Dus zelfs wanneer je het praten helemaal beu bent omdat je je verhaal al zo vaak verteld hebt ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van de Yager Code werk ik vanuit de bron.

Lees meer door hieronder op de knop te klikken.