Over mij

Anja van Lieshout, aangenaam

Lees de onderstaande tekst of klik op de afbeelding hierboven om mijn uitleg film te bekijken.

Hoe cool zou het zijn wanneer je beter in je vel zou zitten, wanneer je je weer gelukkiger zou voelen maar vooral wanneer je er weer beter uit zou zien of met minder/geen pijn door het leven zou kunnen gaan? Want zeg nou zelf, eigenlijk willen we toch allemaal fluitend door het leven, elke dag goed gemutst de nieuwe dag beginnen.

Ook ik zat in die situatie, jazeker, ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van pijn. Op mijn 21e waren alle twee mijn heupen versleten. Om een lang verhaal kort te maken, ik moest een operatie ondergaan die bij beide heupen tegelijk gedaan moest worden. Daarna heb ik eerst drie maanden op bed moeten liggen omdat mijn benen niet belast mochten worden. Het gevolg hiervan was dat ik helemaal opnieuw heb moeten leren lopen, hinkelen, huppelen, noem maar op. Het was echt bizar dat ik zelf niet kon bedenken hoe ik dat moest doen. In die periode zat ik in een rolstoel, dus ook die ervaring heb ik opgedaan.

Nou ben ik van nature gelukkig positief aangelegd maar voor sommige mensen valt dat niet altijd mee.  Je kunt natuurlijk door blijven lopen met je hoofd in een donkere sluierwolk omdat je jezelf niet happy voelt. Je kunt natuurlijk met veel pijn en moeite jezelf 's morgens het bed uit sleuren omdat je het zo in je spieren of in je gewrichten hebt dat je bijna niet op gang kunt komen. Maar er is toch altijd nog een keuze die je kunt maken.

De mogelijkheden en resultaten met hypnotherapie zijn ongekend. Door de diverse technieken die ik beheers kan ik 95% van de gevallen helpen. De 5% is de groep die niet in hypnose wil! Wil je dat wel dan kan ik altijd wat voor je doen. Zelfs op het gebied van Pijnreductie, waarin ik me gespecialiseerd heb, heb ik al goede resultaten geboekt. Klik hier om een video te bekijken die ik van een cliënt heb mogen maken die al 20 jaar neuropathie onder haar voeten had. Ook voor hele kleine kinderen blijven mijn deuren niet gesloten, alleen gaan we dan niet het kind in hypnose brengen maar gaan we via de vader of moeder wanneer deze in hypnose is.

In slechts enkele sessies behandel ik jouw probleem en leer ik je zelfhypnose waardoor je jezelf je leven lang kunt helpen op elk gewenst moment en voor elke kwaal die zich aandient. Is hypnose eng? Welnee.
Kijk hier maar eens naar de video met de uitleg over wat hypnose nou precies is.

Maar wie ben ik nou? Ik ben, samen met mijn broer, opgegroeid in een liefhebbend gezin in een klein dorpje in Brabant. Ik was een middelmatige leerling op het middelbaar onderwijs zonder doel voor de toekomst.

In het verleden kwamen er altijd al wel veel mensen bij mij omdat ze bij mij altijd een luisterend oor vonden en wisten dat, wanneer ze mij iets in vertrouwen vertelden, dat ook nergens anders terecht zou komen. Ik trouwde, kreeg 3 kinderen, scheidde en trouwde in 2010 met mijn huidige partner.

Op een dag, ik was de 50 al gepasseerd, begon ik aan de opleiding tot Lifecoach. Tijdens die opleiding kwam ik de opleiding tot hypnotherapeut tegen. Ongekende mogelijkheden dienden zich toen voor mij aan. Het was het begin van een heel bijzondere reis. Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik me gespecialiseerd in pijnreductie.

Heb je vragen of wil je nog iets aan me kwijt? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan!

Mijn motto: anderen leren zichzelf te helpen!

Hypnotherapie Berghem is onderdeel van AvL Coaching welke is aangesloten bij de beroepsvereniging VHEN en lid van de geschillencommissie.

Master Hypnotherapeut gespecialiseerd in Pijnreductie.