Vrijheidskaarten

Vrijheidskaarten

Wat kun je met vrijheidskaarten doen?

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens. Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten.Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

Laat je zorgen los.

De prachtige en exclusieve afbeeldingen van de binnenkant van edelstenen helpen je om tot je diepste kern door te dringen. Onbewuste blokkades komen gemakkelijk aan het licht. De kaarten vertellen je vervolgens welke stappen voor jou belangrijk zijn. Zodat jij loskomt van je zorgen en steeds opnieuw kunt kiezen voor meer vrijheid in je leven.

Inhoud Special Edition

Het kaartspel bevat 24 luxe, gelamineerde kaarten: 12 woordkaarten met thema’s en 12 fotokaarten van edelstenen. In totaal zijn er hierdoor 144 antwoorden mogelijk per gestelde vraag. Inclusief handig boekwerkje en online ondersteuning. Verpakt in luxe geschenkdoos.

Heb je interesse in een set voor jezelf, dan kun je deze in de webwinkel kopen.

Wanneer u de vrijheidskaarten besteld krijgt u deze, na ontvangst van de betaling, binnen 2 werkdagen toegezonden.