In- en doorslapen

in-en doorslapen

Kun je iets doen tegen slecht in- en doorslapen?

Slecht in- en doorslapen, een vaak gehoord probleem.Uren lig je wakker, lig je te draaien in je bed. En als je dan eindelijk slaapt loopt die wekker veel te vroeg af! Of 20 keer wakker worden in een nacht zodat je ’s morgens nog doodmoe wakker wordt. Bed uit, glaasje warme melk, boekje lezen, bed weer in, 4 tot 5 keer eruit om te plassen.

Weet je dat het allemaal niet zo dramatisch hoeft te zijn. We boeken zulke goede resultaten bij mensen die problemen hebben met in- en doorslapen! En 50% van de mensen hebben niet eens een sessie nodig! Beluister eerst eens een maand lang een gratis Ontspanningshypnose naar keuze. Ik weet dat dit en de meeste gevallen al voldoende is om van je probleem verlost te raken. Of koop de MP3 Slaapproblemen! Ook dan zal je merken dat er al snel veranderingen optreden.

En mocht dan blijken dat de MP3 nou nog net niet voldoende resultaat heeft gehad dan kun je nog altijd een afspraak maken voor een paar sessies.

Kan ik me voorbereiden op de sessies?

Dat kun je zeker! Allereerst adviseer ik je om mijn uitleg over hypnose te bekijken. Dan weet je daarna in elk geval wat er van jou verwacht wordt als je bij mij in de stoel komt liggen. Als je de gratis ontspanningshypnose gedownload hebt, beluister je die je 14 dagen lang minimaal 1x per dag . Daarmee raak je gewend aan mijn stem en zal je merken hoe heerlijk het is om in een diepe hypnotische ontspanning te gaan. Nadat je dat allemaal gedaan hebt kun je hier terugkomen en op onderstaande knop klikken om het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken.