Intake en registratie workshops

Workshops

Wat goed van je dat je je wilt registreren voor een workshop. Voordat we de eerste afspraak in gaan is het raadzaam om eerst meer uitleg te krijgen over wat hypnose nou eigenlijk is. Klik hier om mijn filmpje met uitgebreide uitleg te bekijken. Het duurt ongeveer een half uurtje. Mocht je nog twijfels hebben of hypnose wel iets voor jou zal zijn of wanneer je angstig bent zullen na het bekijken je twijfels en angsten verdwenen zijn. Mocht je dan nog vragen hebben, schrijf ze dan op en mail me of breng ze mee naar de workshop. Om MIJ goed te kunnen voorbereiden vindt je hieronder het intakeformulier met het verzoek deze zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Hoe meer informatie je mij geeft, hoe beter ik de workshop kan voorbereiden.

Wees NU nieuwsgierig, niet wanneer je in hypnose gaat!

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Voor zelfstudie maak ik graag opnames van de sessies om deze terug te kunnen kijken en mezelf nog beter te maken.