aangesloten_02

Hypnosezorg

Hypnosezorg

Hypnose treedt de laatste jaren meer en meer op de voorgrond als een volwaardige therapie voor de meest uiteenlopende geestelijke en lichamelijke aandoeningen. De medische wetenschap erkent meer en meer de therapeutische waarde van hypnose en gebruikt deze steeds vaker voor de behandeling van verschillende kwalen. Met name voor het plaatsen van een virtuele maagband en om te stoppen met roken wint Hypnotherapie aan populariteit.
Hypnose Zorg Nederland wil het kwalitatief beste coachbedrijf van Nederland en daarbuiten worden voor hypnose. Hiermee willen wij onze bijdrage leveren aan maatschappelijke gezondheid en welzijn.

Onze samenleving kent uitdagingen. Er zijn nog nooit zoveel mensen met depressie, burn-out en andere psychosomatische klachten geweest als in ons huidige bestaan. Een van de oorzaken is dat mensen niet meer verbonden zijn met hun eigen verlangens, behoeften en kernwaarden. We leven in een snelle maatschappij waar veel van ons gevraagd wordt en we onszelf wel eens vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *