Last van Straling

Ervaar jij verschil tussen jij thuis en jij in de natuur? Last van elektromagnetische frequenties of straling?
Heb jij je ooit afgevraagd waarom je allemaal kwaaltjes hebt waar geen vindbare oorzaak voor is en ook geen enkele therapie voor lijkt te werken?

Leven in een wereld met straling

Als je aan het strand, in het bos of in de bergen bent, ervaren de meeste mensen rust en ontspanning. Vaak slaapt men beter en heeft men meer energie.
Ook daar heb je elektromagnetische straling maar de natuurlijke frequenties overheersen daar zodat dit  de elektromagnetische straling overheerst.

En dat is nou thuis en/of op kantoor precies andersom. Daar overheersen de elektromagnetische frequenties wat onder andere komt door veel elektriciteit en veel apparaten, al dan niet draadloos (WIFI).
Daarbij nemen ook het aantal zendmasten toe waardoor de natuurlijke frequenties steeds vaker het onderspit delven met alle gevolgen van dien.

Dit gaat 24/7 door waardoor je lichaam steeds meer belast wordt met straling en waardoor het steeds meer van slag raakt. Je lichaam kan, tot en met een hoge stralingsbelasting (zie tabel hieronder), zelf herstellen, mits je tijdig maatregelen neemt.

Heb je echter last van een totale stralingsbelasting, oftewel spininversie, dan werkt je zelf herstellend vermogen niet of nauwelijks meer. Je lichaam is dan compleet van slag, je bent vaak therapieresistent, voedingsmiddelen en supplementen worden niet goed of zelfs helemaal niet meer opgenomen en afvalstoffen worden steeds slechter afgevoerd. Je lichaam mist letterlijk de basis om op te bouwen.

Stralingsbelasting versus spininversieEr is zelfs een kleine groep mensen die zo gevoelig is voor straling dat ze echt een afkeer hebben tegen bijvoorbeeld WIFI, mobiele telefoons, apparatuur die met frequenties werken.

Deze groep elektrosensitieve mensen VOELT letterlijk wanneer de buren de WIFI aan of uit hebben staan.
Zij vragen zich niet af of straling een grote rol speelt in hun herstelproces.
Echter, de meeste mensen met slaapproblemen, vage gezondheidsklachten en/of chronische gezondheidsklachten staan nog onvoldoende stil bij het puzzelstukje ‘straling’. Dit komt omdat ze het niet 1-2-3 voelen.

Stel dat je al 20 jaar een WiFi-router in huis hebt en stel dat jouw gezondheidsklachten in de afgelopen 20 jaar zijn verergerd. Dan leg je niet snel de link met die WiFi-router, want die heb je tenslotte al 20 jaar. Maar diezelfde WiFi-router is in de afgelopen 20 jaar wel steeds sterker geworden. Daarbij is de kans ook groot dat je een of meerdere WiFi-versterkers in huis hebt gehaald en maar al te vaak heb je, zonder erbij stil te staan, steeds meer apparaten aangeschaft die op Wifi werken. Het komt er op neer dat alleen al deze hoogfrequente straling de afgelopen jaren gigantisch is toegenomen.

Hoe kun je leven in een wereld met straling?

  1. Beperk de straling in je eigen leefomgeving. Vind je dit zelf lastig te bepalen? Vraag dan een Stralingsanalyse Woning aan bij Bureau Straling Meten.
  2. Zorg ervoor dat de natuurlijke frequenties in jouw leven, dus zowel binnen als buiten huis, weer gaan overheersen.  Anno 2020, en zeker met 5G, in aantocht red je dit niet meer met edelstenen, orgonite of andere passieve apparaten.
  3. Zorg ervoor dat de bescherming die je koopt ook sterk genoeg is om tegen spininversie én 5G te beschermen, want anders doorbreek je de therapieresistentie nog niet.
  4. Zorg ervoor dat je naast de juiste bescherming óók je immuunsysteem versterkt.
    Dit gaat vele malen beter als je geen spininversie meer hebt. Hiervoor heb je minimaal één, maar afhankelijk van je klachten, soms meerdere behandelingen met de Spininverter nodig.
  5. Heb je gezondheidsklachten en vermoed je een verband met straling, dan kun je terecht bij Bureau Straling Meten. Zij kunnen een meting in jouw leefomgeving verrichten en je verder adviseren.


Een oplossing voor elk budget:

De EMF Harmonizer is een sticker die gemaakt is van een unieke combinatie van mineralen die EMF absorberen en neutraliseren. Het bevestigen van een EMF Harmonizer op de mobiele telefoon, tablet, laptop geeft een merkbare afname van hitte die door elektromagnetische velden wordt uitgezonden. € 20,96


Biedt buiten bescherming tegen alle soorten elektromagnetische straling én zelfs spininersie. De Bodyshield is, in combinatie met voldoende Homeshields, sterk genoeg om ook de piekbelasting van een laptop, desktop, tv, tablet op te vangen. Voor ‘s nachts is de Bodyshield te zwak en heb je voldoende Homeshields nodig om je tegen straling te beschermen. ‘s Nachts leg je de Bodyshield op je nachtkastje en gebruik je de nachtstand. De nachtstand zendt namelijk speciale frequenties uit die het zelfherstellend vermogen bevorderen. € 233,41


Biedt zowel overdag, zowel thuis als op kantoor, voldoende bescherming tegen spininversie. Biedt ook bescherming gedurende de nacht wanneer je lichaam wel 400x gevoeliger is voor straling. De Bodyshield is hier niet sterk genoeg voor en heeft daarom ‘s nachts een andere functie. De Homeshield is mobiel en overal in te pluggen waar je maar bent, zoals bijvoorbeeld een hotelkamer, tent of caravan.

De ‘Homeshield’ is een product dat eenvoudig in een wandcontactdoos (stopcontact) geplaatst wordt. Het verbruik is minder dan 1 watt.
€ 503,41

De Homeshield heeft drie verschillende functies.

  1. De 220V lijnen brengen een aantal ongewenste storingen mee het huis in. Deze storingen op de lijnen wordt ook wel vuile stroom of “dirty electricity” genoemd. Deze storingen worden door de Homeshield gereduceerd. Er ontstaat hierdoor meer rust.
  2. EMF komt niet alleen via de 220V lijnen het huis in, er is ook EMF van WiFi en GSM e.d. Wibronic haalt de harde rondjes van deze blokgolven af.
  3. De Homeshield genereert unieke universele frequenties die goed zijn voor het lichaam. Deze frequenties zorgen ervoor dat de cellen in je lichaam van binnenuit gaan herstellen, zodat de weerstand van het lichaam tegen al deze ongewenste frequenties toeneemt.

De Spininverter is een behandelapparaat. Na een behandeling van 6-12 minuten ben je niet meer belast met straling én is zelfs de spininversie gecorrigeerd. Ook wordt de therapieresistentie opgeheven. De meting die een therapeut na deze behandeling uitvoert is vele malen nauwkeuriger dan daarvoor en de therapeut komt als het ware makkelijker bij de informatie. Omdat het nauwelijks zin heeft om jezelf te behandelen als je niet ook beschermd bent tegen spininversie, wordt de Spininverter uitsluitend verkocht in combinatie met voldoende Homeshields, Bodyshields en EMF-Harmonisers. Prijs op aanvraag!