Hoe beweegt u?

Sterke spieren helpen bij langere gezondheid (Bron: MaxVandaag.nl)

Hoe vaak beweegt u Als u langer wilt leven met minder kwalen dan is volgens verouderingsonderzoeker Andrea Maier de truc, meer spierballen kweken. En dat kan volgens haar heel gemakkelijk, want er zijn een aantal oefeningen die u tijdens uw dagelijkse bezigheden kunt doen om uw spieren sterker te maken. Hoe vaak bewegen is gezond? … Verder lezen Sterke spieren helpen bij langere gezondheid (Bron: MaxVandaag.nl)

Iedereen discrimineert lelijke mensen: “Bied hen plastische chirurgie” (Bron: WelingelichteKringen)

Voor wie het artikel wil lezen kan op de link klikken want ik wil het artikel niet eens plaatsen. Plastisch chirurgie voorstellen voor lelijke mensen. Is dat de eerste stap? Moeten we, als we alle "lelijke" mensen hebben gehad maar beginnen met de "halfknappe" mensen? Waarom is jezelf zijn niet meer goed genoeg. Moeten we … Verder lezen Iedereen discrimineert lelijke mensen: “Bied hen plastische chirurgie” (Bron: WelingelichteKringen)

Geef ze rust

Positieve effecten ADHD-medicijnen op schoolprestaties overschat (Bron: MedicalFacts)

Positieve effecten ADHD-medicijnen op schoolprestaties overschat Dat blijkt uit een nieuwe studie van klinisch neuropsychologen van de Vrije Universiteit Amsterdam waarin zij 37 jaar onderzoek analyseerden. Zij adviseren daarom behandelaren om medicatie niet voor te schrijven met als doel schoolprestaties te verbeteren. De resultaten zijn gepubliceerd in het tijdschrift European Child & Adolescent Psychiatry. Zeventig … Verder lezen Positieve effecten ADHD-medicijnen op schoolprestaties overschat (Bron: MedicalFacts)